AC Milan Geleceğe Inter’siz Bakıyor
top of page

AC Milan Geleceğe Inter’siz Bakıyor



AC Milan'ın sahibi Gerry Cardinale, İtalyan devinin San Siro'daki evinden ayrılarak şehirdeki rakipleri Inter olmadan yeni bir stadyum inşa etmek istediğini açıkladı.


AC Milan ve Inter, uzun yıllardır San Siro (Giuseppe Meazza) Stadyumu'nu paylaşıyor. Ancak 1920'lerde inşa edilmeye başlanan ünlü stadyumun modernizasyonu, bunca yılın ardından hem zor hem de pahalı gözüküyor.


Financial Times İş Dünyası Zirvesi'nde konuşan Cardinale, "San Siro'nun İtalya ve Milano'daki öneminin gayet iyi farkındayız. Ancak San Siro 1920'lerde inşa edildi ve farklı zamanlarda yenilendi. AC Milan ve Serie A'yı dünya standartlarında bir seviyeye getirmek istiyorsak harekete geçmeliyiz. Bakalım en iyi fırsatı bulabilecek miyiz?"


Cardinale, Juventus'un 2011'de yeni evini açmasından bu yana İtalya'da neden yeni stadyum inşa edilmediğini bilmediğini ancak Rossoneri'yi geleceğe taşımak için önceliğinin şehir sınırları içinde kalmak olduğunu sözlerine ekledi.


"İdeal olarak Milano'da kalmak bir öncelik. Mümkünse sınırlar içinde kalıp en iyi fırsatı belirlemek için durumu değerlendireceğiz.” dedi.


Inter'in gelecekte olası bir ortak projede yer alıp almayacağı sorusuna Cardinale, "Onların kendi geleceklerinin ne olacağını değerlendirdiklerini düşünüyorum. Biz kendimizi güçlendirmeye odaklanmalıyız" diye konuştu.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page