Agüero’ya Göre Haaland Tek Koz Değil
top of page

Agüero’ya Göre Haaland Tek Koz Değil



Sergio Agüero, Erling Haaland'ın Manchester City için Şampiyonlar Ligi başarısının anahtarı olduğuna inanmıyor.


Manchester City, bu sezon Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için savaşıyor ve Erling Haaland tüm yarışmalarda gol üstüne gol atarken bu mücadelenin ön saflarında yer alıyor.


Ancak eski City forveti Sergio Agüero, Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi zaferi arayışında Haaland'ın kilit rol oynadığı iddialarını reddediyor. Agüero, sadece Norveçlinin değil takımın geri kalanının da farkı yaratması gerektiğini düşünüyor.


Agüero, Stake.com blogunda eski takımının Avrupa'nın en üst düzey kupasını nihayet kaldırmasının ana bileşeninin Haaland olduğu hakkında görüşe karşı "Bence durum bu değil." diye yazdı.


"City'nin kale önünde iyi bitiriciye ihtiyacı vardı ve Haaland istedikleri türden bir transferdi.”


"Ancak tek bir oyuncu asla şampiyonluğu garanti etmez. Bu, takımla ilgilidir. Özellikle Manchester City gibi en büyük kozu kolektif oyun olan bir takımda."


Arjantinli, Manchester City ile Bayern Münih arasındaki çeyrek final eşleşmesine odaklanarak devam ederken Haaland'ın, Almanya'da Borussia Dortmund ile oynadığı döneme atıf yaptı. Bayern'in onu nasıl durduracağı konusunda daha fazla bilgi sahibi olduğunu kabul eden Agüero, bu yüzden Haaland’ın Alman ekibine zarar verebilecek tek oyuncu olmadığını öne sürdü.


"Almanya'da Haaland'ı yeterince iyi tanıyorlar ve onun neler yapabileceğini biliyorlar."

"Bunların hiçbiri onlar için büyük bir sürpriz olmamalı. Asıl fark, şu anda City gibi bir takımda olması. City, birçok olası varyasyonla harika bir hücum stiline sahip. Bayern’in tüm takımı nasıl durduracağını bulması gerekiyor, sadece Haaland’ı değil."


Doğal olarak Agüero, eski takımının turu geçmesini ve yarı finale yükselerek Real Madrid veya Chelsea ile karşılaşmasını bekliyor. En küçük ayrıntıların eşleşmedeki farkı kanıtlayabileceğini öne süren Agüero, Manchester City'nin rakiplerine daha fazla sorun çıkaracak kadar çok yönlü olduğuna inanıyor.


"Harika iki maç olacağını söyleyebilirim. İkisi de hücumda topla oynamak ve gol atmak isteyen takımlar. Her zamanki gibi savunmada dururken rakip kaleye en hızlı ulaşan ve burada en ölümcül olan kazanır.”


"Benim seçimim Manchester City. Harika oynuyorlar ve rakiplerinin canını yakmak için çeşitli araçlardan oluşan bir cephanelikleri var."

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page