Anfield’da Wolves’un Golü İptal Edildi
top of page

Anfield’da Wolves’un Golü İptal Edildi



Cumartesi gecesi Anfield’da Liverpool ile Wolverhampton arasında oynanan ve 2-2 sonuçlanan FA Cup üçüncü tur maçında Wolves’in 82.dakikada ağlara gönderdiği top, gol değeri kazanmadı.


Wolverhamptonlu Toti Gomes 82. dakikada yakın mesafeden topu ağlara gönderdiğinde maçın yardımcı hakemi ofsayt kararı verdi.


Alışılmışın aksine, kararın doğru olup olmadığını ispatlayacak bir VAR görüntüsü yoktu. Bu da kararın bozulamayacağı ve golün geçersiz kılınacağı anlamına geliyordu.


Maçtan sonra açıklamalar yapan Wolves Menajeri Julen Lopetegui, “Ofsayttan iptal edilen bir golümüz vardı. Görüntüleri izledik. Bu mümkün değil, pozisyonda ofsayt yoktu, üzgünüm. Bunu kabul etmeliyiz. Yazık, çünkü Liverpool gibi harika bir takıma karşı kazanmayı hak etti.” diyerek takımının iptal edilen golü hakkındaki fikirlerini paylaştı.


Liverpool Menajeri Jürgen Klopp da rakiplerinin iptal edilen edilen golü hakkında konuştu. Alman teknik adam şu ifadelere yer verdi:


“Attıkları üçüncü golden emin değilim. Ofsayt gibi görünen bir görüntü var ama neden sinirlendiklerini anlayabiliyorum. Sadece tek bir açı görebilmek için VAR’ı istemiyoruz.”



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page