Antonio Conte: İyi Bir Seviyeye Sahip Değiliz
top of page

Antonio Conte: İyi Bir Seviyeye Sahip Değiliz


Tottenham, dün akşam UEFA Konferans Ligi'nde beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Slovenya ekibi Mura ile deplasmanda karşılaşan Spurs, maçı 2-1 kaybetti. Mura, geçtiğimiz sezon Slovenya Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmıştı.


Tottenham teknik direktörü Antonio Conte, görevinin üçüncü haftasında takımın durumunu daha iyi anladığını ve bunun kolay olmadığını söyleyerek Tottenham'ın iyi bir seviyede olmadığını belirtti.


Premier Lig'in iyi takımlarıyla aralarında fark olduğunu belirten Conte, çalışmak için burada olduğunu ve zamanla iyi bir takım haline geleceklerine inandığını söyledi. Kendisinin sihirbaz olarak görülmemesi gerektiğini belirten İtalyan teknik direktör, tek sihrinin çalışmak olduğunu ve bunun için zamana ihtiyaç duyduklarını ekledi.


Eski Tottenham oyuncusu Jamie O'Hara ise takımın utanç verici bir performans gösterdiğini ve Dele Alli,Davinson Sanchez,Ndomble gibi oyuncuların maçta gösterdikleri performanstan dolayı utanmaları gerektiğini söyledi. O'Hara, oyuncuların yeni teknik direktörlerine karşı kendilerini göstermeleri gerektiğini ama sahadaki oyuncuların çoktan maçı bırakmış bir ruh hali içinde sadece gezindiklerini ifade etti.


Takımın bugüne kadar birçok teknik direktörü gönderdiğini ve bu oyuncu grubunun bir an önce kulüple ilişkilerinin kesilmesi gerektiğini söyleyen eski futbolcu, Conte'nin bir an önce reaksiyon alması gerektiğini düşünüyor.


Tottenham, son maçlar öncesi G grubunda 7 puan ile ikinci sırada yer alıyor.

0 yorum
BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page