Arsenal 5 Transfere Hazırlanıyor
top of page

Arsenal 5 Transfere Hazırlanıyor



Mikel Arteta, Manchester City ile aralarındaki farkı kapatmaya çalışırken Arsenal beş yeni as takım oyuncusu transfer etmeye hazırlanıyor.


Topçular, hafta sonu Emirates Stadyumu'nda Brighton & Hove Albion karşısında 3-0 mağlup olarak 19 yıl sonra ilk şampiyonluk şansını büyük oranda sona erdirdi. Mikel Arteta'nın takımı şu anda City'nin dört puan gerisinde yer alıyor ve Premier League liderinin bir maç eksiği bulunuyor.


Manchester City aslında başka bir maç oynamadan üst üste üçüncü şampiyonluğunu elde edebilir. Arteta'nın takımı, bu dönem geldikleri noktadan memnun olmak yerine; iki taraf arasındaki farkı azaltmak için bu yaz büyük ölçüde güçlenmek istediği bildiriliyor.


The Mirror, Arteta’nın "göreve geldiğinden bu yana en yoğun transfer dönemlerinden birine" hazırlandığını ve mevcut kadroyu geliştirmek için birkaç büyük transfer yapacağını bildirdi.


Topçular; 12 ay önce Gabriel Jesus, Oleksandr Zinchenko ve Fabio Vieira'nın kulübe katılmasıyla sadece üç büyük transferle sınırlı kalmıştı. Ancak o zamanki haberlere göre bir kanat oyuncusu daha istiyorlardı. Arsenal bu yaz Kieran Tierney, Folarin Balogun ve Charlie Patino gibi geçen sezona kıyasla daha değerli yıldızları elden çıkararak potansiyel bütçesini artırabilir.


Bu üç isim tek başına 75 milyon € getirebilir ki bu da Brighton'ın yıldızı Moises Caicedo için yapılacak bir hamlenin büyük bir kısmını finanse eder. İnanılmaz bir şekilde The Mail; Arteta'nın Caicedo, Declan Rice ve Mason Mount'un üçünü de Emirates Stadyumu'na getirmesinin mümkün olduğunu öne sürüyor.


The Mail, ayrıca Rice'ın Arsenal’a 100 milyon €’ya mal olabileceğini ve transfer rekorunu kırabileceğini söylüyor.


Topçuların ayrıca bir stoper - Crystal Palace'tan Marc Guehi'nin adı geçiyor ve Evening Standard 57 milyon €’luk bir fiyattan bahsediyor - ve bir ya da iki forvet için de arayışta olduğu düşünülüyor. Evening Standard ayrıca "fizik gücü yüksek bir forvetin” de transfer listesinde olduğunu belirtti.


Arsenal'in oynaması gereken iki Premier League maçı daha var.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page