Arsenal’da Hedef: “Yeni Haaland”
top of page

Arsenal’da Hedef: “Yeni Haaland”



Arsenal’in, ‘yeni Erling Haaland’ olarak konuşulan Atalanta’nın başarılı yıldızı Rasmus Hojlund için bir transfer hamlesi yapacağı konuşuluyor.


Topçular, geçen yaz 50 milyon €’luk Gabriel Jesus transferiyle hücum hattını güçlendirmişti. Eddie Nketiah ise Brezilyalı’nın sakatlık sürecinde mükemmel bir form yakaladı ancak görünen o ki Arsenal’in amacı daha da güçlü bir hücum hattı oluşturmak.


La Gazzetta dello Sport’a göre Arsenal, bu ayın başlarında 20 yaşına giren Hojlund için dev bir teklif hazırlıyor. Ancak bu mücadeleye Real Madrid de ortak olabilir.


Hojlund’un piyasa değerinin, 40 milyon €’nun üzerinde olduğu söyleniyor.


1.89 boyundaki forvet, Serie A’da etkili bir ilk yarı geçirdi ve ilk 11’de başladığı 11 maçta 6 gol attı.


Atalanta patronu Gian Piero Gasperini, Hojlund’un “harika bir kariyere sahip olacağına” ikna oldu ve onu, Manchester City’nin gol makinesi Haaland ile kıyaslamaktan çekinmedi.


Gasperini, “Yetenekleri, özellikle de hızlanmaları çok benzer. Hojlund çok hızlı bir oyuncu; 100 metreyi 11 saniyeden daha kısa sürede koşabiliyor. Boyuna göre hafif ve inanılmaz bir oyuncu.”


Hojlund, ülkesinin Dünya Kupası kadrosunda yer almamasına rağmen, Eylül ayında Hırvatistan ve Fransa’ya karşı oynanan Uluslar Ligi maçlarında yer alarak Danimarka milli takımında iki kez forma giydi.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page