Arsenal Mason Mount ile İlgileniyor
top of page

Arsenal Mason Mount ile İlgileniyor



Arsenal, Mason Mount'u Emirates Stadyumu'na getirmek için çabalarını artırıyor ve Chelsea'nin yıldızı için bir teklif yapmaya hazırlanıyor.


Mount'un sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor ve şu ana kadar kendisini Chelsea’de tutacak yeni bir sözleşmeye imza atmadı. Cobham akademisinin ürünü olan oyuncu, geçtiğimiz yıl yeni transferler nedeniyle Stamford Bridge'in en az kazanan oyuncularından biri konumuna geldi. Benoit Badiashile ve Mykhaylo Mudryk'in sahip olduğu gibi beş yıldan uzun süreli bir anlaşma imzalamak konusunda ise endişeleri var.


Liverpool orta sahada Jude Bellingham'a alternatif ararken İngiliz oyuncunun peşine düştü ama şimdi Arsenal de yarışa dahil olmaya hazırlanıyor.


GOAL'ın Arsenal muhabiri Charles Watts'a göre, Premier League’in lideri; Mount'ın yanı sıra West Ham United'dan Declan Rice ile de görüşüyor.


İkili, çocukluklarından beri çok iyi arkadaş ve da Topçular onları aynı orta sahada bir araya getirebilir.


Arsenal, orta saha üçlüsünde uzun vadeli bir 6 numara arıyor. Jorginho'nun Emirates Stadyumu'nda sadece 18 aylık bir anlaşması var, Granit Xhaka ise 30 yaşını geçti ve orta sahada ona bir alternatif bulmak, önümüzdeki birkaç sezon için ideal olacaktır.


Rice ve Mount bu iki rolü doldurabilir ancak ikisi de çok yönlü. Rice orta sahanın göbeğinde Thomas Partey'in yanında 8 numara olarak oynayabilirken Mount da sol kanatta görev yapabiliyor.


Mount'un Manchester United tarafından da istendiğine inanılırken Chelsea'nin orta saha oyuncusu için 75 milyon euro istediği belirtildi


24 yaşındaki oyuncuya Transfermarkt tarafından 65 milyon euro değer biçiliyor.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page