Bayern Münih Harry Kane İçin İkinci Teklifini Yaptı
top of page

Bayern Münih Harry Kane İçin İkinci Teklifini Yaptı



Transfer çalışmalarını sürdüren Bayern Münih, yeni sezonda takımın skor yükünü çekecek yıldız bir forvet arıyor. Bavyera ekibinin Tottenham Hotspur ile iletişim halinde olduğu bilinirken Münih yöneticileri bir kez daha Harry Kane için girişimde bulundu.


Bayern Münih, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 70 milyon € değerindeki ilk teklifini resmi olarak İngiltere'ye göndermişti. Ancak Tottenham kulübünün sahibi Daniel Levy, kulüp tarihinin en fazla atan gol oyuncusunu bu yaz döneminde kaybetmek istemiyor.


İlk teklifi reddedilen Bayern, bu transfer için pes etmeyecek gibi görünüyor. Daily Mail kaynaklı haberde yeni teklifin 80 milyon €'ya çıktığı ve bu teklife bonusların da dahil edileceği belirtildi. Tottenham'ın Suudi Arabistan piyasasıyla daha da yükselen bonservis rakamları sonrasında bu olağanüstü teklifi de reddetmesi bekleniyor.


Kane, 2009'da Tottenham Hotspur'da profesyonel futbolculuk kariyerine başladı. Burada sırasıyla Leyton, Milwall, Norwich City ve Leicester City'ye kiralanan golcü isim, 2013'ten bu yana gösterdiği performansıyla A takımın değişilmez bir parçası haline geldi.


Attığı gollerle kulüp efsanesine dönüşen Kane, takımıyla henüz herhangi bir kupa kazanmadı. Bu durumun, kariyerinde sadece 2 Lig Kupası ve 1 Şampiyonlar Ligi ikinciliği elde etmiş Kane'i ikna etmek için büyük bir etken olacağı da dedikodular arasında yer alıyor.


Haberde ayrıca Bayern'in daha fazla sorumluluk alıp Harry Kane'in Münih'e taşınması için ne gerekiyorsa uygulanacağı ve oyuncunun ailesinin de şehre hızlı bir uyum sağlaması adına her şeyin yapılabileceği dile getirildi. Bu konuda Harry Kane ile özel olarak görüşen Thomas Tuchel'in Bayern'deki projesiyle İngiliz futbolcuyu ikna ettiği bilgisine de yer verildi.


Transfermarkt, Tottenham Hotspur'da toplam 435 maça çıkıp 280 gol ve 64 asist kaydeden Harry Kane için 90 milyon € piyasa değeri biçiyor.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page