Büyükler Üzgün
top of page

Büyükler Üzgün


Bayern Münih,PSG,Real Madrid ve Barcelona bu hafta oynadıkları maçlardan puan kayıplarıyla ayrıldı.


Barcelona pek şaşırtmadı.

Barcelona'nın ,Atletico Madrid deplasmanına favori çıktığı pek söylenmese de maça Luis Suarez'in attığı golden sonra telefon göndermesi yapması damga vurdu. Suarez, Barcelona'da istenmediğini Koeman tarafından aldığı telefonla öğrenmiş ve büyük hayal kırıklığı yaşadığını açıklamıştı.





Suarez, maç sonu yaptığı açıklamada ise telefon numarasını değiştirmediğini belirtmek için bu hareketi yaptığını ifade ederken, gol sonrası sevinç gösterisinde bulunmadı. Atletico Madrid, Thomas Lemar ve Luis Suarez'in attığı gollerle maçtan 2-0 galip ayrıldı.


Carlo Ancelotti baskı altında.

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Sheriff'e karşı alınan şok mağlubiyet sonrası ligde Espanyol'a 2-1 mağlup olan Real Madrid'de özellikle oyuncu tercihleri büyük eleştiri aldı. Ancelotti ise maçtan sonra takımın başına ikinci kez geçtiğinden beri en kötü oyunu oynadıklarını kabul etti.


Julian Nagelsmann'ın canı yanıyor.


Bayern Münih kendi evinde karşılaştığı Eintracht Frankfurt karşısında aldığı 2-1'lik yenilgi sonrası Nagelsmann, maç sonunda yaptığı açıklamada mağlubiyetlerin acıttığını ve ilk yenilgilerini almanın kendisini üzdüğünü belirtti.

Nagelsmann ayrıca:'' Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız gibi bazı şeyleri yanlış yaptık ve bu sefer rakibimiz bizi cezalandırdı.'' açıklamasıyla son maçlarda gösterilen performansın da yetersiz olduğunu ifade etti.



PSG için ''Lique 1'' hafife alınacak bir durum değil.


Manchester City galibiyetinden sonra PSG'nin ligde Rennes karşısında 2-0 yenilmesini kimse beklemiyordu. Geçtiğimiz sezondan dersler çıkaran Pochettino, lige harika bir başlangıç yapmış ve ilk sekiz maçtan kayıpsız ayrılmıştı. Rennes karşısında ligdeki ilk mağlubiyetini alan PSG, ligin asla hafife alınmayacağını hatırladı. Pochettino, özellikle ikinci golü bu şekilde yemelerinin kendisini üzdüğünü ve takımın bu şekilde hata yapma lüksü olmadığını belirtti.


Diğer yandan Fransa basını Neymar'ı eleştirerek, Barcelona'daki günlerinden ve hatta geçen sezon ortaya koyduğu performanstan bile uzak olduğunu ifade etti.

8 Ekim'de başlayacak olan Dünya Kupası eleme maçları 12 Ekim'de sona ererken, ligler ise 15 Ekim'den itibaren tekrar devam edecek.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page