Carlo Ancelotti: Bakın, yarı finalde iki İspanyol takımı var!''
top of page

Carlo Ancelotti: Bakın, yarı finalde iki İspanyol takımı var!''


Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam oynanan çeyrek final maçlarında Real Madrid ve Villarreal yarı finale yükseldi.

Stamford Bridge'de 3-1 Real Madrid galibiyeti ile sonuçlanan ilk maçın ardından Santiago Bernabeu'da oynanan rövanş maçında Chelsea, Real Madrid' 3-1 yenerek maçı uzatma dakikalarına taşıdı. Karim Benzema'nın 96. dakikada attığı gol ile toplam skorda 5-4 yarı finale yükselen takım Real Madrid oldu.


Real Madrid, son 12 sezonda 10. kez yarı finale yükselme başarısı elde ederken, teknik direktör Carlo Ancelotti ise kariyerinde 8. kez yarı finale yükselerek Jose Mourinho ve Pep Guardiola'nın rekoruna ortak oldu.


Ancelotti maç sonunda yaptığı açıklamada:'' Herkes İngiliz takımlarının daha iyi olduğunu ve Premier Lig'in La Liga'dan daha kaliteli olduğunu söylüyordu. Bakın, yarı finalde iki İspanyol takımı var!'' dedi.


Unai Emery, Villarreal ile zoru başardı.

Gecenin bir diğer maçında Bayern Münih ile Villarreal 1-1 berabere kalırken ilk maçı 1-0 kazanan Villarreal tarihinde ikinci kez Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Geçtiğimiz sezon Unai Emery ile UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Villarreal, 2011/12 sezonundan sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanmıştı.

0 yorum
BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page