Chelsea, Arsenal ve Manchester United, Barcelona Forveti İçin Kapıda
top of page

Chelsea, Arsenal ve Manchester United, Barcelona Forveti İçin Kapıda



Chelsea, forvet arayan üç Premier Lig kulübünden biri.

İspanya'daki haberlere göre Chelsea, Manchester United ve Arsenal, Barcelona'nın forveti Memphis Depay için olası bir transfer hamlesini değerlendiriyor.

Depay, Ronald Koeman'ın kulübün başında olduğu 2021 yazında Camp Nou'ya bedelsiz şekilde transfer oldu.

Ancak Xavi Hernandez, Barcelona’nın başına geçtiğinden beri Hollandalı milli oyuncu gözden düştü ve Depay bu sezon şimdiye kadar La Liga'da sadece iki kez forma giydi. Buna karşın Barcelona, Real Madrid'in önünde La Liga şampiyonluğunu kazanmaya çalışırken Xavi, ara transfer döneminde kadrosunu bir arada tutmaya hevesli.

Yine de Sport’taki iddiaya göre Depay, daha düzenli forma şansı bulabilmek için ara transfer döneminde kulüpten ayrılmayı düşünüyor. Buna göre, Chelsea, Manchester United ve Arsenal, şubat ayından önce Depay’ı Premier Lig'e getirmek istiyor.

Hollandalı oyuncu daha önce Manchester United formasıyla Old Trafford'da kısa ve başarısız bir dönem geçirmişti ancak o zamandan bu yana çok olgunlaştı.

Üç kulüp de yeni hücum oyuncuları arıyor ve Chelsea kötü bir dönemin ortasında hücumda bir takviyeye ihtiyaç duyuyor.

Cristiano Ronaldo'nun kasım ayında ayrılmasının ardından Manchester United o bölgede bir oyuncuya ihtiyaç duyarken, Arsenal de Gabriel Jesus’un sakatlık sebebiyle takımdan uzak kaldığı dönemde idare etmek zorunda kalıyor.

Pazar günü FA Cup'ta Manchester City karşısında 4-0 mağlup olan Chelsea, perşembe günü Fulham maçıyla geri dönecek.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page