Chelsea Arsenal’ın Genç Yıldızını İstiyor
top of page

Chelsea Arsenal’ın Genç Yıldızını İstiyor



Chelsea, Arsenal’ın altyapıdan yetiştirdiği en büyük yıldızlarından birini kadrosuna katmak istiyor.


Topçular, bu yaz kadrosuna yeni yıldızlar getirmek için yoğun bir çaba harcadı. Takımın ABD’de yapacağı sezon öncesi turu için hazırlıklar sürerken Declan Rice ve Jurrien Timber’ın da yakın zamanda resmen açıklanması bekleniyor.


Bu yaz Chelsea’den Kai Havertz’i 70 milyon € karşılığında kadrosuna katan Arsenal, Alman oyuncuyu Londra’nın bir yakasından diğerine taşıdı. Şimdi iki Londra ekibi, başka bir transfer için yine masaya oturabilir.


Football Transfers'in haberine göre Hale End'in yıldızı Folarin Balogun, bu yaz Stamford Bridge'e geçiş yapmak için Maviler ile görüşüyor.


Geçtiğimiz sezon Inter’de kiralık olarak forma giyen Lukaku’nun yeni sezonda düşünülmemesi, Havertz’in Arsenal’a satışı ve Armando Broja’nın geçirdiği ciddi sakatlık sonrasında geri dönmemesi Chelsea’yi forvette yeni seçenekler aramaya itti. Nicolas Jackson, bu bölgeye güç katmak için transfer edilmiş olsa da Maviler hala bir başka oyuncu daha istiyor.


Geçen sezonu Reims’de geçiren ABD’li Balogun, sezon boyunca ligde 21 gol atarak çok iyi bir performans ortaya koydu. Brooklyn doğumlu 22 yaşındaki forvet, Londra’ya döndükten sonra Mikel Arteta'ya gelecek sezon ana kadroda başlamak istediğini açıkça belirtti.


Buna karşın Arsenal'ın 9 numarası yeteneklerle dolu. Geçen sezon orada oynayan Gabriel Jesus, Eddie Nketiah, Leandro Trossard ve Gabriel Martinelli, hala kadroda bulunuyor. Sky Sports'tan Dharmesh Sheth, Topçular'ın Balogun için isteksizce de olsa yaklaşık 60 milyon €’luk bir bonservis bedeli belirlediğini iddia etti.


Son haftalarda AC Milan ve Crystal Palace’ın da yer aldığı birçok kulübün oyuncuya talip olduğu söyleniyor.


Transfermarkt, Balogun'a 25 milyon € değer biçiyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page