Chelsea Arsenal’ın Genç Yıldızını Transfer Edebilir
top of page

Chelsea Arsenal’ın Genç Yıldızını Transfer Edebilir



Arsenal, Emile Smith Rowe'u elden çıkarmak istiyor ve rakiplerini İngiliz yıldızın transfere açık olduğu konusunda bilgilendirdi.


Gelen habere göre 23 yaşındaki oyuncu, geçen yıldan bu yana aldığı süreler oldukça kısıtlı olduğu için Emirates Stadyumu'ndan ayrılmaya hazır. Emile Smith Rowe, geçen sezon tek bir maça bile ilk 11’de başlamadı ve bu sezonun ilk üç maçında da ismi anılmayan bir yedekti.


Arsenal'ın bu yaz 200 milyon €’nun üzerinde harcadığı ve Mikel Arteta'nın şu ana kadar Smith Rowe'un yerine Kai Havertz'i kullandığı düşünülürse Topçular için Smith Rowe’u satmak mantıklı duruyor.


The Times, Chelsea'nin 10 numarada bir seçenek olarak Smith Rowe'a yönelebileceğini ve Arteta'nın oyunsusuna olan inancını kaybetmiş göründüğünü iddia etti.


Arteta, hafta sonu Fulham karşısında Fabio Vieira'yı yedek kulübesinde tercih etti ve Portekizli oyuncu bir penaltı kazanıp bir de asist yaparak önemli bir fark yarattı.


Ancak diğer takımlarla olan bağlantılara rağmen The Athletic, yaz başında Arsenal’ın Smith Rowe ile yollarını ayırmaya "niyeti olmadığını" belirtirken Smith Rowe da geçtiğimiz yıl yaşadığı zorluklara rağmen takımdaki yeri için savaşmaya hazır olduğunu söylemişti.


The Times'a verdiği demeçte "Arsenal benim kulübüm ve (Arteta) beni istemediğini söyleyene kadar pes etmeyeceğim." dedi.


"Ama durum böyle değil. Beni takımın bir parçası olarak istiyor ve ben de yerimi almak için savaşmak ve takıma geri dönmek istiyorum."


Smith Rowe'a Transfermarkt tarafından 35 milyon € değer biçiliyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page