Chelsea Mane’yi Kadrosuna Katmak İstiyor
top of page

Chelsea Mane’yi Kadrosuna Katmak İstiyor



Chelsea, Liverpool’un simge oyuncusu Sadio Mane’yi Bayern Münih'ten görevinden kurtarmak için onu gelecek sezon Stamford Bridge'e getirmek istiyor.


Mane'nin, Bayern'deki takım arkadaşı Leroy Sane ile UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester City mağlubiyeti sonrasında yaşadığı tartışmanın ardından yaşanan gelişmeler, Senegalli oyuncunun Bundesliga'ya uyum sağlayamadığını ve Premier League'den ayrıldıktan sadece 12 ay sonra geri dönebileceğini gösteriyor.


Mane, ilk olarak Anfield'a geri dönüşle ilişkilendirilirken Manchester United'ın da kendisine bir teklif yapabileceği düşünülüyor.


Football Insider, Chelsea'nin başka bir büyük yaz planlarken Mane'yi Allianz Arena'dan alma fırsatını memnuniyetle karşılayacağını iddia ediyor.


Aynı haberde, Christopher Nkunku transferini daha önce tamamlayan Maviler’in birçok diğer hücum oyuncusu için de transfer pazarında olduğu iddia ediliyor. Chelsea sadece bu yıl; Noni Madueke, Raheem Sterling, Mykhaylo Mudryk, Pierre-Emerick Aubameyang, Joao Felix ve David Fofana ile sözleşme imzaladı.


Hücumun her bölgesinde oynayabilecek olan Mane, Liverpool’da Mohamed Salah takıma katılmadan önce sağ kanatta görev yapıyordu ve Merseyside'da sahte 9 olduğu son sezonuna kadar ise sol kanatta oynadı.


Bu sezon gol sıkıntısı çeken Chelsea, onu forvet arkasında Nkunku ile 9 numara olarak kullanılabilir. Yine de böyle bir anlaşmanın söylentileri en iyi ihtimalle “tuhaf” görünüyor.


31 yaşındaki Mane, Chelsea'nin yeni başkanı Todd Boehly’in transferdeki yaş profiline uymuyor. Chelsea’nin, (oyuncunun Liverpool’dan başka bir Premier League kulübüne gitmek isteyip istemeyeceğinden bağımsız olarak) elinde hala birçok forvet varken büyük bir yıldızı takımdan göndermeden başkalarını kadroya katması çok da olası değil.


Transfermarkt, Mane’ye 45 milyon € değer biçiyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page