Chelsea’nin Hedefi Mbappe
top of page

Chelsea’nin Hedefi Mbappe



PSG'nin Kylian Mbappe’yi satışa çıkarması üzerine Chelsea, Fransız oyuncu için sansasyonel bir teklif yapma hazırlanıyor.


PSG'nin, Mbappe'nin önümüzdeki yaz Real Madrid'e bedelsiz olarak katılacağına ikna olduğu ve bu nedenle mevcut transfer döneminde onu elden çıkarmak istediği söyleniyor.


Suudi Pro Ligi ekiplerinden Al-Hilal de PSG'nin Japonya ve Güney Kore'ye yapacağı sezon öncesi turunun kadrosunda yer almayan 24 yaşındaki Fransız yıldız için harekete geçti.


Şimdi ise RMC Sport'tan Fabrice Hawkins'e göre Chelsea, geçtiğimiz ay PSG'ye sözleşmesini gelecek sezonun sonuna kadar uzatma opsiyonunu kullanmayacağını söyleyen Mbappe'yi kadrosuna katmak için yarışa girebilir.


Arsenal'ın de Mbappe ile ilgilendiğine dair söylentiler var ancak Transfermarkt'ın şu anda 180 milyon € değer biçtiği Mbappe, Topçular'ın mali sınırlarını aşıyor.


Chelsea Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, geçtiğimiz günlerde Christopher Nkunku ve Nicolas Jackson'ın Stamford Bridge'e gelmesine rağmen hücum opsiyonlarından memnun olmadığını söyledi.


Mbappe'nin, geçen sezon Maviler'in büyük eksikliğini hissettiği golleri getireceğine şüphe yok. 2022/23 sezonunda Ligue 1'i üst üste beşinci kez gol kralı olarak tamamlayan Mbappe, 29 kez fileleri havalandırarak PSG'yi şampiyonluğa taşıdı.


Chelsea'nin belirgin ilgisine rağmen Real Madrid, Mbappe transferinde favori olmaya devam edecek gibi görünüyor.


Nitekim bu hafta başında Los Blancos'un, 2018 Dünya Kupası şampiyonu oyuncu için 10 yıllık şaşırtıcı bir sözleşme hazırladığı bildirildi.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page