Chelsea’nin Hedefi Neymar
top of page

Chelsea’nin Hedefi Neymar



Chelsea’nin sahibi Todd Boehly önümüzdeki transfer döneminde büyük bir harcamaya daha hazırlanıyor. Chelsea bu yaz Brezilyalı süper yıldız Neymar’ı kadrosuna katmak için sansasyonel bir teklifte bulunacak.


The Mirror, Paris Saint-Germain'in altı yılın ardından Neymar'ı satmaya sıcak baktığını yazdı. 31 yaşındaki oyuncu, 2017’de Barcelona'dan dünya rekoru olan 222 milyon € karşılığında transfer edildi ve o tarihten bu yana dört Ligue 1 şampiyonluğu ve üç Fransa Kupası kazanılmasında önemli rol oynadı.


Ancak PSG, bu yaz bir tür yeniden yapılanma planlarken Neymar yeni oyunculara yer açmak için gönderilebilir. Fransız devi, 35 yaşındaki Lionel Messi'nin de takımdan ayrılmasına hazırlanıyor ve son yıllarda sakatlıklarla boğuşan Neymar da onu takip edebilir.


Kulübün korkulan hücum hattının üçüncü üyesi Kylian Mbappe'nin de Real Madrid'e gidebileceği konuşuluyor. Ancak üçünü de tek bir transfer döneminde kaybetmek pek olası görünmüyor.


Chelsea, geçen yaz Boehly'nin gelişinden bu yana transferler konusunda cömert davranıyor. Amerikalı iş insanı, geldiği tarihten bu yana 600 milyon €’dan fazla harcadı.


Maviler; Enzo Fernandez (120 milyon €), Wesley Fofana (80 milyon €), Mykhaylo Mudyrk (70 milyon €), Mark Cucurella (65 milyon €), Raheem Sterling (56 milyon €) gibi büyük harcalamar yaptı.


Boehly, Chelsea'nin kadrosunu süper yıldızlarla güçlendirmeye niyetli görünüyor ve Neymar kesinlikle bu kalıba uyacaktır.


Brezilyalı oyuncu dünyanın en iyi hücum oyuncularından biri olmaya devam ediyor. Üstün yetenek, vizyon ve zarafete sahip bir oyun kurucu. Her takımı geliştirecek deneyim ve kazanma zihniyetine sahip. Kariyerinin başlarında gösterdiği muazzam potansiyele ulaşamadığına inanan birçok kişi için bir sonraki hamlesi kariyerini belirleyebilir.


Premier League, Brezilyalı oyuncunun oynamak istediği seviyeyi kesinlikle sunacaktır.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page