Devlerin Osimhen Yarışı
top of page

Devlerin Osimhen Yarışı



Victor Osimhen, Napoli ile geçirdiği sansasyonel sezon sayesinde Manchester United, Chelsea, Manchester City ve PSG'nin ilgisini çekiyor.


Nijeryalı oyuncu, Serie A'da gol krallığı yarışında lider konumda ve 19 gol atarak Partenopei'nin 68 puanla zirvede olmasına yardımcı oluyor.


Napoli, 1990'dan beri ilk ve sadece üçüncü Scudetto'suna doğru hızla ilerlerken talipler, forvet için sıraya girmeye başladı.


Sky Germany muhabiri Florian Plettenberg; Manchester City, Chelsea, Manchester United ve PSG'nin yarışta olduğunu bildirdi.


City'nin ön görüşmelere çoktan başladığı söyleniyor. Bayern Münih’in de devrede olduğu ancak 100 milyon €'luk bonservis bedeli beklentisinin, Bayern Münih'i denklemden çıkardığı bildirildi.


Osimhen, Luciano Spalletti'nin takımı için bu sezon muhteşem formda ve tüm kulvarlarda 27 maçta 21 gol atarak ligde lider olmalarına ve Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya yükselmelerine yardımcı oldu.


24 yaşındaki oyuncu, Eylül 2020'de Lille'den Napoli'ye transfer oldu ancak geçmiş sezonlarda yaşadığı sakatlık sorunlarının ardından bu dönem patladı.


Osimhen’in, Napoli ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page