Erik ten Hag 17 Oyuncuyla Yolları Ayırmak İstiyor
top of page

Erik ten Hag 17 Oyuncuyla Yolları Ayırmak İstiyor



Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, bu yaz kadrosunda acımasız bir rotasyon yapacak ve şu an elinde bulunan oyuncuların yarısından fazlasını gönderecek.


Erik ten Hag kadrosunu elden geçirmeye devam ederken Manchester United, bu yaz 17 oyuncunun Old Trafford'dan ayrılmasına izin verebilir.


Her iki yerel kupa finaline de ulaşmış olmasına ve sezonu rahat bir şekilde ilk dörtte bitirecek gibi görünmesine rağmen Erik ten Hag, şu andaki kadrosundan pek memnun değil. Kadronun en önemli eksiği ise dünya çapında bir santrafor.


Ancak transfer edilecek oyuncular bir yana, takımdan ayrılmaya hazırlanan pek çok United yıldızı da var. David De Gea, Tom Heaton ve Phil Jones'un sözleşmeleri yaz aylarında sona ererken Marcel Sabitzer, Jack Butland ve Wout Weghorst kiralık dönemlerinin ardından kulüplerine geri dönecek gibi görünüyorlar.


The Mail; Harry Maguire, Victor Lindelof, Scott McTominay, Fred, Donny van de Beek ve Anthony Martial'ı şu anda transfer edilebilecek mevcut uluslararası yıldızlar olarak listeledi. Bu oyuncular için 230 milyon €’nun üzerinde para harcandı ancak United taraftarları, tüm bu isimler satılırsa bunun yarısından daha azını almaya razı.


Aaron Wan-Bissaka da yaklaşık 60 milyon €’ya mal olduktan sonra satışa çıkarken David de Gea ise maaşını önemli ölçüde düşürmeyi kabul etmezse serbest bırakılacak. Yedek kaleci Dean Henderson, (şu anda Nottingham Forest'ta kiralık) bir akademi ürününü pazarlamanın saf kâr anlamına geleceği düşünülürse satılabilir.


Brandon Williams, Anthony Elanga ve Axel Tuanzuebe, Ten Hag tarafından ilk takım için yeterince iyi olmayan üç akademi oyuncusu arasında yer alıyor.


Bu arada Jadon Sancho, CBS Sports muhabiri ve transfer uzmanı Ben Jacobs'a göre, düşük performansına karşı satılmayacak.


Jacobs, "Manchester United'ın fon yaratmak için potansiyel olarak bir şekilde Sancho’yu satabileceğine dair birçok söylenti duyduğunuzu biliyorum. Çünkü açık şekilde özellikle dünya çapında bir forvete büyük bir harcama yapma peşindeler." dedi Jacobs. "Ancak şu aşamada Sancho’nun durumunun böyle olduğunu düşünmüyorum. Sancho'ya tutarlı oyun süresi elde etmesi, formda kalması ve elinden gelenin en iyisini yapması ve fiyat etiketine göre yaşaması için açık bir fırsat verildi. Biraz daha uzun bir süre sonra çevresi yeniden yapılandırıldığında durumu tekrar değerlendirilecek.”

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page