Frank Lampard Mağlubiyetle Başladı
top of page

Frank Lampard Mağlubiyetle Başladı



Frank Lampard, Wolves mağlubiyetinin ardından Chelsea’deki sorunların bir günde çözülemeyeceğini söyledi.


Chelsea, Frank Lampard'ın geri dönüş maçında Wolves'a 1-0 yenildi. Eski orta saha oyuncusu maç sonunda, yeterince mücadele edemedikleri için üzgündü.


Lampard, geçen hafta sonu Graham Potter'ın görevden alınmasının ardından yeniden Maviler’in teknik direktörlük koltuğuna oturdu. Ancak Chelsea, Molineux'de rakibine 1-0 mağlup olduğu için takımın kaderinde hızlı bir değişiklik yaratamadı.


Lampard maçtan sonra, "Chelsea’yi yönetmenin büyük bir görev olduğunu düşünüyorum. Olmak istediğimiz pozisyonda olmadığımızı biliyoruz. Bunun farkındaydım ve her şeyi bir günde çözmeyi beklemiyordum.” dedi.


"Performansımızı gerçekten analiz edersek, bir Premier League maçında daha fazla agresif olmanız gerektiğini düşündüğüm bir performanstı. Wolves, Premier League’de tutunabilmek için savaşan bir takım."


Chelsea, bir dizi kötü sonucun ardından puan tablosunun alt yarısında yer alıyor.


Kendisine takımının yaşadığı sorunlar hakkında fikirleri sorulan Lampard, "Birçok yönden görmek ilginçti. Bu konuda yardımcı olmak için buradayım. Dört ya da beş gün önce farklı şeyler planlıyordum, bu yüzden işin o kısmı gerçeküstü hissettiriyor. Geri döndüğüm için gerçekten minnettarım. Taraftarlara ilk maçımda galibiyet veremediğimiz için hayal kırıklığına uğradım. Çarşamba günü tekrar Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoruz. Bunun için çok heyecanlıyız." diye konuştu.


Lampard, agresiflik noktasındaki eksikliklere değinerek yeni oyuncuları hakkında ise şunları söyledi:


"Endişelerin varsa buraya gelmemelisin. Chelsea'ye imza atmak onlar için tam bir havuç (peşinden koşulması gereken hedef). Bu takımın agresifliğe sahip olmadığını söylemiyorum. Yalnızca bunun birlikte yapılması gerekiyor.”


"Bugün çok agresif bir takımla karşı karşıyaydık ve tam olarak hakim olamadığımız bazı ikinci toplar vardı. "

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page