Gareth Bale: “Hayatımın Bir Sonraki Aşamasına Geçme Zamanı Geldi.”
top of page

Gareth Bale: “Hayatımın Bir Sonraki Aşamasına Geçme Zamanı Geldi.”



Gareth Bale 33 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.


Gareth Bale, ayrılığı Twitter hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu:


“Dikkatli ve düşünceli bir karar sürecinden sonra, futbola veda ettiğimi duyuruyorum. Sevdiğim sporu yapma hayalimi gerçekleştirdiğim için kendimi inanılmaz derecede şanslı hissediyorum. Futbol bana hayatımın en güzel anlarını yaşattı. Bu yolculukta emeği geçen insanlara minnettarlığımı göstermek imkânsız gibi geliyor. Hayatımı değiştirmeye ve kariyerimi şekillendirmeye yardımcı oldukları için kendimi onlara borçlu hissediyorum Artık hayatımın bir sonraki aşamasına geçme zamanı geldi.” ifadelerini kullandı.


Bale, açıklamalarında milli takıma veda etmenin kendisi için çok zor olduğunu da sözlerine ekledi:


“Galler futbolunun içinde olan herkesin büyüyü hissettiğini ve benzersiz bir şekilde etkilendiğini biliyorum. Galli olduğum ve Galler milli takım kaptanı olma şansı bulduğum için gurur duyuyorum. Bu inanılmaz ülkenin tarihinde rol oynayabildiğim için çok onurluyum.”



Galler’in efsane futbolcusu, ülkesi için çıktığı 111 maçta 41 gol atarak Galler milli takımı formasıyla hem en çok maça çıkan hem de en çok gol atma başarısı gösteren oyuncu konumundaydı. Bale ayrıca Real Madrid ile 3 kez La Liga’yı ve 5 kez de Şampiyonlar Ligi’ni kazandı.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page