Guardiola Yeni Bir Kanat Alabilir
top of page

Guardiola Yeni Bir Kanat Alabilir



Manchester City, kadrosuna yeni bir kanat oyuncusu katmak isterken Pep Guardiola döneminin en büyük yaz transfer hareketliliğinden birine hazırlanıyor.


Şimdiye kadar sadece takım kaptanı İlkay Gündoğan kulüpten ayrıldı. Alman milli oyuncu, Guardiola'nın eski takımı Barcelona'ya bedelsiz şekilde transfer oldu. Bununla birlikte Manchester City, geçen sezonki tarihi üçlemeye imza atan takımı yenileme çalışmalarında büyük paralar harcayabilir.


Kyle Walker'ın Bayern Münih için büyük bir hedef olduğuna inanılırken Bernardo Silva ise Suudi Arabistan Ligi’nin dikkatini çekiyor. The Athletic’in haberine göre ise Riyad Mahrez de Suudi Arabistan temsilcisi Al-Ahly’nin listesinde üst sıralarda yer alıyor. Pep Guardiola, önemli oyuncular takımdan ayrılmanın eşiğindeyken onların yerini alabilecek birilerini kadroya katmaya çalışıyor.


Manchester City muhabiri Sam Lee, "Mahrez'i kaybettikleri takdirde onun yerine birine getirmeleri gerektiğini biliyorlar.” dedi.


Ancak bu maliyetli bir operasyon olabilir. An itibarıyla Manchester City’nin kanatlarda Phil Foden, Jack Grealish, Julian Alvarez, Bernardo Silva ve Riyad Mahrez gibi oyuncuları var. Bir başka ifadeyle takıma yeni katılacak isim, çok sert bir rekabetle karşı karşıya kalacak.


City’nin daha önce Rafael Leao gibi isimlerle ilgilendiği iddia edilmişti. Buna karşın Pep Guardiola’nın top tutma konusunda Jack Grealish ve Bernardo Silva gibi yetenekli bir kanat oyuncusunu tercih etme ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.


Manchester temsilcisi, geçtiğimiz günlerde Declan Rice için yaklaşık 90 milyon €’luk bir teklif yapmasına rağmen bu transferi gerçekleştirememişti. Bu da City’nin kasasında hatırı sayılır bir para bulunduğunu gösteriyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page