“Harry Kane Hemen Karar Vermemeli”
top of page

“Harry Kane Hemen Karar Vermemeli”



Tottenham kulübünün efsane oyuncularından Teddy Sheringham, Harry Kane’in yen sezon öncesinde kulübün sözleşme uzatma tekliflerine karşın dirençli olması gerektiğini savundu.


Sheringham, Lord Ping'e "Bence Harry Kane'in yapabileceği en kötü şey bu yaz yeni bir sözleşme imzalamak olur. Ange ile işler planladığı gibi gitmeyebilir. Böyle bir durumda takım başına yeni bir teknik direktörün gelmesini bekleyeceği bir döngüye girebilir.” dedi.


"Sezona yeni bir anlaşma olmadan girerse her şeyin nasıl geliştiğini izleyebilir. Harry Kane, hâlâ tamamen Tottenham için gol atmaya ve kulüp için elinden gelenin en iyisini yapmaya odaklanacak. Kulüp için rüya senaryo, gelecek sezon iyi performans göstermesi ve geleceğinin kulüpte olduğuna ikna olması olur.”


Sheringham ayrıca, 1997'de Manchester United için Spurs'ten ayrılmaya karar verdiğinde Kane'in de kendisine benzer bir konumda olduğunu hissediyor. Sheringham, Kırmızı Şeytanlar için ışıltılı bir sezonda çok önemli bir rol oynamış ve Sir Alex Ferguson'un ekibi için 1999'da çok önemli goller atmıştı.


Eski İngiliz oyuncu, "Harry benim kulüpteki halime çok benzer bir durumda. En iyi oyuncuların yanında oynamasını isteyecek ve Şampiyonlar Ligi'nin en iyi oyuncularına karşı oynamak isteyecek. Bu sezon Tottenham'da böyle bir şey olmadığı açık. Umarım kalır ama yakın zamanda karar vermesini beklemiyorum." diye konuştu.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page