Harry Kane Tuchel’i İlk Maçtan Etkiledi
top of page

Harry Kane Tuchel’i İlk Maçtan Etkiledi



Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Tottenham'ın eski forveti Harry Kane'in Bundesliga'daki ilk maçındaki etkisini övdü.


Kane, cuma günü oynanan maçta Werder Bremen karşısında açılış golünü atan Leroy Sane’ye asist yaptıktan sonra bir de gol attı. İngiliz forvet, maçın ardından Chelsea’nin eski teknik direktörü Thomas Tuchel’den övgü aldı.


Tuchel basına verdiği demeçte, "Topa sahip olma oyunu ile hızlı geçişler arasında güzel bir karışım yakaladık. Half-space alanlarında iyi çözümler bulduk.” dedi.


"Harry hücumda iyiydi. Topu tutma konusunda çok güçlü. Önde, takımın odak noktası olarak derinlik sağlıyor. Her zaman rakip savunmayı etkileyip zekice hareketleriyle onları meşgul ediyor. Yaptığı her şeyde çok akıllı ve inanılmaz keskin.”


İngiltere kaptanı, önceki cumartesi günü Bayern Münih’in RB Leipzig'e 3-0 mağlup olduğu maçta yedek kulübesinden oyuna girerek kulüpteki ilk maçına çıkmıştı. Takımın Bundesliga’daki ilk maçında ise doğrudan 11’de başladı ve büyük bir başarı elde ederek teknik direktörünü etkiledi.


Tuchel, Harry Kane için "Antrenman şekli, sahaya adım atma şekli... Çok alçakgönüllü, antrenmandan keyif alıyor ve aynı zamanda çok kaliteli. Çok etkileyici. Dikkatleri üzerine çekerek etrafındaki her oyuncuyu daha iyi hale getirecek. Çok iyi bir başlangıçtı." ifadelerini kullandı.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page