Klopp’un Hedefinde Verratti Var
top of page

Klopp’un Hedefinde Verratti Var



Liverpool, Paris Saint-Germain'den Marco Verratti'nin durumunu dikkatle izliyor.


Fabrizio Romano’ya göre Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittihad, Fabinho’yu kadrosuna katmaya çalışırken Steven Gerrard’ın başında olduğu Al-Ettifaq ise Jordan Henderson’ın transferini bitirmeye hazırlanıyor. Bu da Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp’u, aynı transfer döneminde tam 6 orta saha oyuncusunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya bırakıyor.


Öyle ki yaz döneminde bu iki oyuncu dışında Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner, Naby Keita ve Fabio Carvalho da takımdan ayrıldı.


Buna paralel olarak L’Equipe’in aktardığı habere göre Jürgen Klopp, tecrübesi ve teknik becerisiyle dikkat çeken Marco Verratti’yi kadrosuna katmak istiyor.


İtalyan oyuncuyla Liverpool’un dışında Atletico Madrid’in de yakından ilgilendiği söyleniyor. Kırmızılar’ın kadrosunu giderek gençleştirdiği düşünüldüğünde Verratti, takımın ihtiyacı olan deneyimi getirebilir.


30 yaşındaki oyuncu, Ligue 1'deki tecrübesiyle birlikte çok uzun süredir dünyanın en elit orta sahalarından biri olarak kabul ediliyor. Euro 2020’yi kazanan ve Fransa’da seri şampiyonluklar elde eden Verratti, Liverpool’un Fabinho ve Henderson’ın ayrılığıyla kaybedeceği zihniyeti sunuyor.


Hem 8 numara hem de 6 numara pozisyonlarında oynayabilen Verratti, Jürgen Klopp’un planlarında orta sahada Trent Alexander-Arnold’un yanında yer alabilir.


Verratti şu anda 30 yaşında olsa da sözleşmesi 2026'ya kadar devam ediyor ve PSG'nin onun ucuza ayrılmasına izin vermesi pek olası değil.


Transfermarkt, Marco Verratti’ye 40 milyon € değer biçiyor.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page