Kurt Zouma'ya 250 bin sterlin para cezası verildi.
top of page

Kurt Zouma'ya 250 bin sterlin para cezası verildi.



Kurt Zouma, geçtiğimiz günlerde kedisine uyguladığı şiddet görüntülerinin medyada yer almasına rağmen West Ham United'ın Watford ile oynadığı maçta forma giydi.


Olaydan sonra özür dileyen Kurt Zouma'ya İngiltere'de tepki devam ediyor. Change.org'da Zouma için soruşturma açılması yönünde başlatılan kampanyaya 80 binden fazla kişi imza attı.

Taraftarların Watford maçında Zouma'yı protesto etmesinin yanında kulübün sponsorlarından Experience Kissimmee şirketi ise sponsorluk anlaşmasını gözden geçireceklerini açıkladı.


West Ham United Teknik Direktörü David Moyes ise Zouma'nın kedisini tekmelediği videoyu izlediğinde hayal kırıklığına uğradığını ama kararının arkasında olduğunu da ifade etti. Zouma ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyleyen Moyes, aldığı kararın kulübün soruşturmasından bağımsız değerlendirilmesi gerektiğini ve kendisinin saha içiyle ilgilendiğini belirtti.


Fransa'nın büyük hayvan hakları savunucularından olan Charity Fondation ise Zouma hakkında yasal işlet başlatma kararı aldı. Fransa yasalarına göre, Fransız vatandaşları başka bir ülkede suç işlese bile yargılanabiliyor.


West Ham United kulübü ise olayların ardından Kurt Zouma'ya 250 bin sterlin para cezası uygulanmasına karar verdi.


0 yorum
BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page