Kylian Mbappe’ye Rekor Teklif
top of page

Kylian Mbappe’ye Rekor Teklif



Kylian Mbappe, Al-Hilal'den dünya rekoru kıran olağanüstü bir teklifin konusu oldu.


Ligue 1 şampiyonu Paris Saint-Germain, 24 yaşındaki Fransız süper yıldızı, 12 ay içinde bedelsiz olarak Real Madrid'e gideceği endişesiyle elden çıkarmak istiyor.


2023 yazında Kylian Mbappe için yaşanması beklenen transfer yarışı, rakamlara bakılırsa başlamadan bitmiş olabilir.


PA Media'nın haberine göre, Körfez krallığı tarafından yakın zamanda özelleştirilen dört Suudi kulübünden biri olan Al-Hilal, Transfermarkt'ın şu anda 180 milyon € değer biçtiği Mbappe için 300 milyon €’luk bir teklif sundu.


Böyle bir ücret, PSG'nin 2017'de Barcelona'dan Neymar'ı transfer etmek için ödediği 222 milyon €’luk bir önceki dünya transfer rekorunu kırabilir.


Mbappe'nin Al-Hilal'e katılması halinde bu, ocak ayında Al-Nassr'ın Cristiano Ronaldo ile imzaladığı anlaşmayı gölgede bırakarak Suudi Arabistan için şimdiye kadarki en büyük hamle olacak.


Bu yaz Suudi Pro Ligi'ne giden önemli isimler arasında şampiyon Al-Ittihad'a katılan Karim Benzema, N'Golo Kante, Al-Ahli'ye imza atan Roberto Firmino, Liverpool’dan takım arkadaşı Jordan Henderson ve teknik direktör Steven Gerrard da yer alıyor.


Al-Hilal'in Mbappe'ye yaklaşımının, gelecek sezonun sonunda Real'e imza atmasına izin verecek bir yıllık anlaşma olasılığını içerdiği söyleniyor.


Al-Hilal’in, 24 yaşındaki Fransız oyuncuya yıllık 700 milyon € maaş teklif ettiği söyleniyor. Mbappe teklifi kabul ederse futbol tarihinin en yüksek maaşlı sözleşmesine imza atmış olacak.

1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page