Lionel Messi Kadro Dışı Bırakıldı
top of page

Lionel Messi Kadro Dışı Bırakıldı



Lionel Messi, Suudi Arabistan'a yaptığı izinsiz seyahatin ardından PSG tarafından iki hafta süreyle kadro dışı bırakıldı.


Fransız yayın organı L'Equipe; Messi’nin Körfez ülkesine yaptığı iki günlük seyahatin izinsiz olduğunu ve Arjantinli yıldızın Paris Saint-Germain'in Troyes ve Ajaccio'ya karşı oynayacağı maçları kaçıracağını bildirdi.


Ayrıca habere göre ikonik futbolcunun Fransa'nın başkentindeki sözleşmesi uzatılmayacak. Lionel Messi, şu sıralar geleceğiyle ilgili söylentilere konu oluyor ve Barcelona teknik direktörü Xavi, cumartesi günü geri dönüşüyle ilgili görüşmeler yapıldığını doğruladı.


Lionel Messi'nin 2021 yazında PSG'ye bedelsiz transferi Barcelona’daki finansal kötü yönetim nedeniyle gerçekleşti. Ancak şimdi, Neymar ve Kylian Mbappe gibi isimlerle birlikte geçirdiği iki yıllık dönem gerçekten de sona ermiş gibi görünüyor.


Bu sezon Fransız taraftarlar tarafından yuhalanan Messi'nin, sözleşmesi sona erdiğinde PSG'den ayrılacağı haftalardır konuşuluyordu.


Messi artık Camp Nou'ya dönüşe, Major League Soccer ya da Cristiano Ronaldo'nun oynadığı Suudi Profesyonel Ligi'nde forma giymeye hazırlanıyor.


Ek olarak PSG tarafından Messi’ye maaş kesintisi uygulanacak. Suudi Arabistan Turizm Bakanı Ahmed al Khateeb, pazartesi günü Twitter'da Messi'ye bir hoş geldin mesajı yayınladı ve Messi ailesinin Suudi Arabistan ziyaretinin fotoğraflarını paylaştı.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page