Lionel Messi, Suudi Arabistan’a Gidebilir
top of page

Lionel Messi, Suudi Arabistan’a Gidebilir



Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Lionel Messi’ye yıllık 285 milyon sterline yakın bir ücret teklif etmeye hazırlanıyor. Transferin gerçekleşmesi halinde bu ücret Messi’yi, dünyada en yüksek maaşa sahip futbolcu olan Cristiano Ronaldo’nun önüne geçirecek.


Lionel Messi’nin Paris Saint-Germain’deki kontratının bitmesine altı ayı var, bu da yaz transfer döneminde Messi’nin boşa çıkarak farklı kulüplerle görüşebileceği anlamına geliyor.


1-11 Şubat tarihleri ​​arasında Fas’ta düzenlenen Dünya Kulüpler Kupası’nda mücadele edecek olan Al Hilal’in daha erken bir dönemde Messi’ye teklif götürme ihtimali var.


Basında yer alan haberlere göre Al Hilal, Al Nassr’ın Cristiano Ronaldo’yu kadrosuna katmasının ardından Lionel Messi’ye geri çeviremeyeceği bir teklif sunmaya hazır.


Al Hilal ve Al Nassr arasındaki maçlar, Suudi Arabistan’ın en büyük derbisi olarak görülüyor. Ronaldo ve Messi’nin eskisi gibi yeniden aynı ligde mücadele etmesi ise Orta Doğu futbolundaki rekabeti kızıştırabilir.


Mısır ve Yunanistan’ın yanında 2030 FIFA Dünya Kupası için ortak bir ev sahipliği teklif hazırlayan ülke, Messi’nin olası transferiyle beraber ev sahipliği ihtimalini daha da artırabilir.


PSG, 19 Ocak Perşembe günü, Al Nassr ve Al Hilal’den oluşan karma bir takımla Suudi Arabistan’da karşı karşıya gelecek.


Al Hilal’in bu maçın öncesi veya sonrasında Messi’ye teklifte bulunacağını ileri sürülüyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page