Liverpool Romeo Lavia’ya Yakın
top of page

Liverpool Romeo Lavia’ya Yakın



Liverpool'un Southampton'lı Romeo Lavia'yı Anfield'a getirme şansı oldukça yüksek.


Küme düşen Southampton, Jürgen Klopp'un takımından gelen 43 milyon €’luk teklifi reddetti ancak görünen o ki Liverpool, bonuslarla birlikte 68 milyon €’ya kadar çıkabilecek bir teklif daha yapmaya hazırlanıyor.


Southampton'ın 2009'dan bu yana ilk kez küme düştüğü zorlu sezona rağmen Lavia, geçen yaz Manchester City'den transfer edilmesinin ardından takım için parlak bir kıvılcım oldu.

Ancak Lavia'nın önümüzdeki yaz Etihad'a dönmesi için geri alma maddesinin devreye gireceği söylentileri üzerine The Athletic'ten David Ornstein, bu sabah Liverpool'un bu yaz Lavia'yı Southampton'dan kadrosuna katabileceğini yazdı.


Orta saha oyuncusu, beş yıllık bir anlaşma imzalamıştı ancak 29 maçta forma giydikten ve bu yılın mart ayında Belçika formasıyla ilk maçına çıktıktan sonra İngiltere'nin en büyük kulüpleri onun peşine düştü.


Hayal kırıklığı yaratan bir sezonun ardından lig tablosunda beşinci sıraya kadar yükselen Liverpool, bu yaz orta sahayı yeniden inşa ediyor. James Milner, Naby Keita ve Alex Oxlade-Chamberlain'in takımdan ayrılmasının ardından yeni yeteneklere ihtiyaç duyulurken; Jordan Henderson'dan sonra Fabinho'nun da Suudi Arabistan'a gidebileceği söylentileri devam ediyor.


Klopp, Brighton & Hove Albion'dan Alexis Mac Allister'ın yanı sıra Leipzig'in Macar yıldızı Dominik Szobloszlai için büyük harcamalar yaptı ve Lavia’yı da takıma eklemek istiyor.


Eğer 68 milyon €’luk anlaşma gerçekleşirse Klopp, Manchester City'nin Premier League’deki hakimiyetine karşı takımını yeniden canlandırmaya çalışırken Liverpool'un yaz döneminde sadece orta saha için yaptığı harcama 170 milyon €’yu aşacak.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page