Liverpool Stoper Hedefini Belirledi
top of page

Liverpool Stoper Hedefini Belirledi



Liverpool, Merseyside'daki büyük yeniden yapılanmanın bir parçası olarak bu yaz kulübe bir stoper daha getirmeye hazırlanıyor.


Kırmızılar, ligde sekizinci sırada yer alıyor ve Şampiyonlar Ligi'ni kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya. Menajer Jurgen Klopp'un, kadrosunda köklü değişiklikler yapmak istediği bildiriliyor. Klopp'un transfer listesinin başında yeni bir orta sahaya ihtiyaç var ancak son raporlar, Liverpool'un ana hedefi olan Jude Bellingham için rekabet etmeyi göze alamayacağını belirtiyor.


Sıkıcı bir sezonun ardından Liverpool, kadrosundaki açıkları kapatmak için önemli bir orta saha oyuncusundan çok daha fazlasına ihtiyaç duyduğunun farkında ve bir stoperin de gelmesi bekleniyor.


Empire of the Kop'a konuşan gazeteci Giannis Chorianopoulos, bu yaz Anfield'a bir "stoper geleceğini" söyledi.


Chorianopoulos, "Liverpool'a bir stoper geleceğinden %90 eminim." dedi. "Van Dijk ve Konate harika oyuncular ama Liverpool onlardan sonra ya da onlarla birlikte oynayabilecek bir oyuncuyu istiyor. Bu yüzden bir stoper alınacağını düşünüyorum.”


"Josko Gvardiol kimsenin Liverpool seviyesinden aşağıda diyemeyeceği oyuncu. Liverpool için oynayabilir. Ancak elbette büyük bir transfer ücretine gerektiren bir oyuncu. Yaklaşık 100 milyon €, ki bu da büyük bir bedel."


Liverpool, geçmişte Chelsea ve Tottenham Hotspur gibi takımların da ilgilendiği Gvardiol için harekete geçti.


Liverpool, bu yaz iki kaliteli orta saha oyuncusunu kadrosuna katacak gibi görünürken; oyuncu satışlarından daha fazla para kazanamazlarsa başka bir stoper için büyük miktarda para harcamak gerçekçi görünmüyor.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page