Liverpool Transfer Edeceği 2 İsmi Belirledi
top of page

Liverpool Transfer Edeceği 2 İsmi Belirledi



Liverpool şimdiden yaz transfer döneminde kadrosuna katacağı 2 oyuncu hakkında kararını verdi.


Kırmızılar, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ni (büyük olasılıkla) kaçırdıktan sonra takımı yeniden yapılandırmak için hazır gözüküyor. Son gelen haberler, Liverpool’un Jude Bellingham transferi için 9 basamaklı bir meblağı ödemeyi göze almayacağını belirtiyor. Buna paralel olarak kulübün daha makul ücretleri olan alternatiflere yöneleceği bildiriliyor.


Jürgen Klopp'un gelecek sezondan önce kulübe en az iki orta saha oyuncusu getirmek istediği söyleniyor. Bu da Borussia Dortmundlu Bellingham için bir hamle şansını ortadan kaldırıyor. Üstelik görünüşe göre, ilk iki imza da çoktan kararlaştırıldı.


Express’e göre, bu yaz Liverpool’a katılacak iki yıldız Alexis Mac Allister ve Ryan Gravenberch olacak.


Hollandalı yayın kuruluşu Telegraaf, daha geçen yıl Bayern Münih'e transfer olan Hollandalı Gravenberch'in temsilcilerinin, Amsterdam’da Liverpool yetkilileriyle görüştüğünü iddia etti. Bayern her ne kadar oyuncu için gelen tekliflere açık olduğunu inkar etse de Gravenberch’in Leon Goretzka ve Joshua Kimmich’in önünde düzenli olarak forma şansı bulması zor görünüyor.


Öte yandan Mac Allister’ın, Premier League’deki büyük takımların ilgisinin ardından Brighton’dan ayrılması bekleniyor. Transfer uzmanı Fabrizio Romano, Daily Briefing’de Mac Allister’ın yaz transfer dönemi için Liverpool tarafından %100 değerlendirildiğini doğruladı.


Gravenberch için Bayern'in 30 milyon € civarında bir bonservis bedeli talep edebileceği söylenirken Brighton’ın ise Mac Allister için yaklaşık 70 milyon € isteyebileceği belirtiliyor. Bu bir anlamda Klopp’un, Bellingham için istenen parayla iki orta saha oyuncusunu kadrosuna katabilme ihtimalini doğuruyor.


Liverpool'un daha fazla defansif oyuncusu için transfer pazarında aktif olduğu ve bek oyuncularını da araştırdığı iddia ediliyor. Kulüp bu transfer için oyuncu satışından gelecek parayı kullanabilir.


Caoimhin Kelleher, Diogo Jota, Mohamed Salah ve Kostas Tsimikas'ın gelecek yıl satılabilecek potansiyel oyuncular olduğu söyleniyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page