Liverpool Yeni Van Dijk’ın Peşinde
top of page

Liverpool Yeni Van Dijk’ın Peşinde



Liverpool, “bir sonraki Virgil van Dijk” olarak Levi Colwill için hamle yapmaya hazırlanıyor.

Kırmızılar, Premier League'de kötü geçen sezonun ardından kadrosunda kapsamlı değişiklikler yapmaya karar verdi. Jürgen Klopp’un takımı bu sezon Premier League’i muhtemelen ilk 4’ün dışında bitireceği için Jude Bellingham transferini rafa kaldırdı.


Takıma yeni bir sol stoper katmak isteyen Liverpool’un Josko Gvardiol ve Antonio Silva gibi isimlerle ilgilendiği söylense de Kırmızılar için bugünlerde yeni bir hedef ortaya çıktı.


Football Insider’a göre Liverpool, savunmasını güçlendirmek için bu yaz Chelsea'den Levi Colwill'i almak istiyor. Geçmişte Virgil van Dijk’a benzetilen 20 yaşındaki oyuncu, defansın yanı sıra sol bek de oynayabiliyor.


Colwill, Marc Cucurella'nın transferinin bir parçası olarak Brighton’a kiralanmış ancak sınırlı süre alabilmişti. Bu kısıtlı sürelerde çok iyi bir izlenim veren Colwill’in yine de Batı Londra’da çok büyük bir geleceği olmayabilir.


Çünkü Chelsea, o takımdan ayrıldıktan sonra Benoit Badiashile ile anlaştı. Üstelik kulübün mali sorunları, bu yaz satış yapmasını da zorunlu kılabilir.


Football Insider muhabiri Kieran Maguire, "Chelsea, Finansal Fair Play kurallarına uymak için daha çok çalışmak zorunda kalabilir. Ancak geçmişte oyuncu satışları söz konusu olduğunda en başarılı kulüp oldular." diyerek Maviler’in bu yaz oyuncu satışı konusunda etkin olacağını düşündüğünü söyledi.


Üstelik Colwill, Liverpool’un ilgilendiği tek Chelsea oyuncusu değil. The Liverpool Echo’ya göre Kırmızılar, Mason Mount ile de ilgileniyor.


Transfermarkt, Colwill’e 16 milyon € değer biçiyor.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page