Lukaku Gidiyor Vlahovic Geliyor
top of page

Lukaku Gidiyor Vlahovic Geliyor



Juventus, Chelsea’den Romelu Lukaku’yu kadrosuna katmak isterken anlaşmaya Dusan Vlahovic de dahil olabilir.


Maviler, bu yaz ciddi bir kadro revizyonu ile karşı karşıya kaldı. Chelsea’nin yeni teknik direktörü Mauricio Pochettino, en büyük ödülleri kazanmak ve bir kez daha şampiyonluklar için rekabet edebilmek için takımını yeniden inşa etmek istiyor.


Yeni sezon öncesinde Kai Havertz, Mason Mount, Eduoard Mendy, Kalidou Koulibaly, N'Golo Kante ve Cesar Azpilicueta kulüpten ayrıldı. Romelu Lukaku’nun da bu isimlere katılması bekleniyor.


Romelu Lukaku, Chelsea’ye 113 milyon € karşılığında imza attıktan sadece 2 yıl sonra Suudi Arabistan’dan çok kazançlı bir teklif aldı. Buna karşın Belçikalı golcü, Suudi Arabistan’a gitmektense geçen sezonu kiralık olarak geçirdiği Inter’e transfer olmak istiyor.


Corriere dello Sport'a göre Juventus, Lukaku’yu kadrosuna katmak istiyor. Gelen haberler, Juventus’un Romelu Lukaku’yu almasına karşılığı olarak Dusan Vlahovic’i yaklaşık 25 milyon € karşılığında Chelsea’ye gönderebileceğini bildirdi.


Lukaku, Stamford Bridge'deki kısa süreli kariyerinde beklentileri karşılayamadıktan sonra bu yaz Inter’e katılmak konusunda çaresiz görünüyor. The Telegraph, Inter’in Belçikalı oyuncuyu takımda tutmak için yaklaşık 1 milyon €’luk bir maaş kesintisi talep ettiğini aktarıyor.


Belçikalı oyuncu, Inter’e gitmek istemesine karşın şu anda transferde favori konumda bulunan Juventus’a da imza atabilir. Bu transferde adı geçen diğer oyuncu olan 23 yaşındaki Vlahovic, geçen sezon ligde çıktığı 27 maçta 10 gol atarak beklentilerin uzağında kaldı. Juventus, Sırp forvetten para kazanmak konusunda istekli görünüyor.


Üstelik Chelsea'nin de bir forvete ihtiyacı olduğu biliniyor. Pierre-Emerick Aubameyang’ın Stamford Bridge'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Armando Broja ise 2022/23 sezonunda Maviler için düzenli şekilde performans veremedi.


Nicolas Jackson ve Christopher Nkunku, Villarreal ve RB Leipzig'den Chelsea’ye yeni geldiler. Ancak her ikisi de bir başka 9 numarayla birlikte oynamayı tercih ediyor. Vlahovic, Maviler’in aradığı oyuncu olabilir. Yaşı ve profili, kesinlikle Chelsea’nin hedeflerine uyuyor.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page