Manchester City’de 6 Oyuncu Takımdan Ayrılabilir
top of page

Manchester City’de 6 Oyuncu Takımdan Ayrılabilir



Manchester City, geçtiğimiz sezon üçleme yapmasına rağmen bu yaz altı as takım oyuncusunu satabilir.


Pep Guardiola, kariyerinde bir adım önde olmak için kazanan takımda sık sık değişiklik yaptı. Bu sezon ise, zaman zaman oyuncularını motive etmenin önemini ve birkaç yıl üst üste aynı yoğunlukta oynamanın ne kadar zor olduğunu vurguladı.


Guardiola, ocak ayında Tottenham'ı iki gol geriden gelerek 4-2 yendikten sonra "Cesaretten gelen hiçbir şey yok. Bugün şanslıyız. Ama er ya da geç, eğer değişmezsek puan kaybedeceğiz.”


"Tabii ki mutlu değilim! Takımımı tanıyamıyorum! Benim takımımda her zaman herkesin arzusu ve tutkusu vardı ve her şeyi yaparlardı." demişti.


Takımını yenilemek isteyen Katalan, yarım düzine oyuncusunu satabilir ve birçok oyuncunun da takımdan ayrılması gündemde. The Athletic'in yakın tarihli bir haberine göre, Guardiola takımda bek olarak oynayabilen stoperlere yönelirken Joao Cancelo ve Kyle Walker takımdan ayrılabilir. Manchester Evening News, Aymeric Laporte'un da gidebileceğini, İspanyol oyuncunun bu sezon çok daha az oynadığını bildirdi.


Defansın önünde de bir hareketlilik olabilir. talkSPORT'un haberine göre, İlkay Gündoğan'ın kontrat anlaşmazlığı, City kaptanının geleceğinin hala belirsizliğini koruduğunu gösteriyor. Orta sahada ona eşlik eden Bernardo Silva da takımdan ayrılabilir.


Son olarak, Mirror'a göre Riyad Mahrez, Suudi Arabistan Ligi'nden gelen bir teklifle karşı karşıya.


Geçtiğimiz sezon City; Gabriel Jesus ve Raheem Sterling gibi ana kadro oyuncularının yanı sıra Romeo Lavia ve Gavin Bazunu gibi genç yıldızları da satarak yaz transfer döneminde net kâr elde etti.


City'nin Mateo Kovacic ve Declan Rice ile sözleşme imzalamak istediğine inanılıyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page