top of page

Manchester’da İmza Günü



Premier League takımları, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Manchester’ın iki devi, 5 Ağustos itibarıyla uzun zamandır bekledikleri iki transferi sonuçlandırdı.


Geçtiğimiz sezonun başında Cristiano Ronaldo’nun takımdan ayrılması, Anthony Martial’ın istikrarsızlığıyla birlikte santrafor problemi yaşayan Manchester United, kadrosuna genç bir santrafor katmayı başardı.


Kırmızı Şeytanlar, Atalanta’dan 20 yaşındaki Danimarkalı golcü Rasmus Hojlund’u 75 milyon € karşılığında transfer etti. Hojlund, geçtiğimiz sezon Atalanta formasıyla 42 maçta 16 gol atıp 7 asist yapmıştı.


Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Hojlund hakkında; "Rasmus'un büyük bir potansiyeli var. Her zaman aklında gol var. Şimdi bu potansiyeli kullanmak ona bağlı. Ben, tüm antrenör ekibim ve takım arkadaşları; ona destek olacağız." şeklinde konuştu.


Manchester City ise savunma hattını çok önemli bir transferle güçlendirdi. Henüz 21 yaşında ve birçok futbol otoritesine göre geleceği en parlak savunmacılardan olan Josko Gvardiol, artık Manchester City forması giyecek.


Manchester’ın mavileri, sol bek ve stoper pozisyonlarında oynayabilen Hırvat oyuncu için Leipzig’e 90 milyon € bonservis bedeli ödedi.


Geçtiğimiz sezon Leipzig ile 41 maça çıkan Gvardiol, takımıyla birlikte Almanya Kupası şampiyonluğu yaşamayı başarmıştı. Ayrıca Gvardiol, 2022 Dünya Kupası’nı üçüncü olarak tamamlayan Hırvatistan kadrosunun da önemli bir parçasıydı.

Comments


BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page