Manchester Ekipleri Bastoni İçin Karşı Karşıya
top of page

Manchester Ekipleri Bastoni İçin Karşı Karşıya



Manchester United, yaz transfer döneminde popüler bir defans oyuncusu için en yakın rakibiyle rekabet edecek gibi gözüküyor.


Manchester kulüpleri, geçmişte birçok oyuncunun transferinde karşı karşıya geldiler ve rekabete yabancı değiller. Daha önce bu rekabetten birçok kez galip çıkan Manchester United; Cristiano Ronaldo, Fred ve Alexis Sanchez gibi isimleri Manchester City'nin elinden almayı başarmıştı.


Eğer gelen haberler doğruysa önümüzdeki yaz döneminde bir başka futbolcu daha Manchester’ın kırmızı ve mavi tarafı için seçim yapabilir.


Fichaje'a göre United, savunmasını güçlendirmek için Inter’den Alessandro Bastoni ile ilgileniyor.

İtalyan oyuncunun Haziran 2024’te bitecek sözleşmesinde yaklaşık 45 milyon €’luk bir serbest kalma maddesi var. Gelen haberler Bastoni’nin sözleşme uzatmaya istekli olmadığını gösteriyor. Buna ek olarak Manchester United’ın transferde diğer kulüplerden önde olduğu söyleniyor.


Manchester ekiplerinin yanı sıra Tottenham Hotspur’un da teknik direktör Antonio Conte döneminde Bastoni ile ilgilendiği biliniyor. Tottenham’ın eski kalecisi Paul Robinson, Bastoni’nin içinde bulunduğu savunmanın seviyesini yükseltebilecek kalitede olduğuna inandığını söylüyor.


Robinson, kasım ayında Football Insider'a, "Tottenham bir sonraki seviyeye geçmek istiyorsa bu tür bir transfer yapmalı. Bastoni seviyesindeki bir oyuncuyu almaları gerekiyor.” demişti.


Bastoni'ye olan tüm ilgisine rağmen Manchester United, oyuncuya ilk 11 garantisi vermekte zorlanabilir. Çünkü Bastoni’nin de asıl pozisyonu olan sol stoperde gösterdiği olağanüstü performansla Lisandro Martinez oynuyor.


Öte yandan diğer Manchester temsilcisi Manchester City ise sol stoperi Aymeric Laporte’un ayrılmasına izin verip Bastoni’yi o bölgede kullanmayı düşünebilir.


Transfermartk, Bastoni’ye 55 milyon € değer biçiyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page