Manchester United Hojlund’u Kadrosuna Katmak İstiyor
top of page

Manchester United Hojlund’u Kadrosuna Katmak İstiyor



Manchester United, transfer piyasanın en çok gelecek vaat eden forvetlerinden birini değerinin çok altında bir fiyata kadrosuna katmak için favori konumunda yer alıyor.


Kırmızı Şeytanlar, geçen sezon Cristiano Ronaldo takımdan ayrıldığından beri transfer pazarında bir 9 numara arıyor. Ancak bütçenin sınırlı olması, Harry Kane ve Victor Osimhen gibi isimleri kadrolarına katmalarını oldukça zorlaştırıyor.


Fabrizio Romano’nun haberine göre Mason Mount için yaklaşık 65 milyon € dolaylarında bir anlaşma yapmak isteyen Manchester United, takımın omurgasını yeniden inşa etmek için bir forvet ve bir kaleci takviyesiyle de ilgileniyor.


İtalya'da yayın yapan Corriere dello Sport; Atalanta'nın, Danimarkalı forveti Rasmus Hojlund için yalnızca 40-45 milyon € dolaylarında bir bonservis bedeli istediğini ve Manchester United’dan gelen 36 milyon €’luk teklifi reddettiğini bildirdi.


Kırmızı Şeytanlar, istenen fiyatı karşılamak için teklifini artırabilir veya en azından Serie A ekibine eklentilerle birlikte daha fazla para teklif edebilir.


Bununla birlikte, Hojlund'un bu yaz United'ın forvet hattı için yeterli olmayacağına dair bir görüş var gibi görünüyor. Öyle ki Ten Hag, daha büyük isimli forvetleri kadroya katmak isterken bu bölgeyi sadece 20 yaşındaki bir oyuncuyla kapatmanın büyük bir kumar olacağı öne sürülüyor.


Hojlund, forvette hava hakimiyeti ve fiziksellik sunsa da daha önce Premier League’de oynamadığı için nispeten deneyimsiz olarak değerlendiriliyor.


Premier League’de 20 kez şampiyonluk yaşayan United’ın bu yaz İtalya’dan Andre Onana’yı da getirmek istemesiyle kulübün yüksek maliyetli bir transfer dönemi geçireceği düşünülüyor.


Transfermarkt, Hojlund'a 45 milyon € değer biçiyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page