Mane Premier League’e Dönebilir
top of page

Mane Premier League’e Dönebilir



Manchester United, Sadio Mane ile Bayern Münih arasında yaşanan sorunlardan yararlanarak Senegalli yıldızı Premier League’e geri getirebilir.


Mane'nin Bayern Münih'teki geleceği, takım arkadaşı Leroy Sane ile yaşadığı tartışmanın ardından pamuk ipliğine bağlı. İkili her ne kadar tartışmanın ardından Bayern Münih antrenmanında birlikte yer alsalar da Sadio Mane Hoffenheim maçının kadrosundan çıkartıldı.


The Mirror, 31 yaşındaki oyuncunun Manchester United'a transfer olabileceğini öne sürdü. Buna gerekçe olarak ise Sadio Mane’nin Liverpool’a transfer olmadan önce Manchester United’ın kapısından dönmesi gösterildi. Gerçekten de 2020’de FourFourTwo’ya konuşan Louis van Gaal, Mane’nin geçmişte Kırmızı Şeytanlar’a katılmaya çok yakın olduğunu söylemişti.


Mane, geçen yıl The Telegraph için Jamie Carragher'a, "Manchester United'a gitmeye gerçekten çok yakındım. Sözleşmem hazırdı. Her şeyi kabul etmiştim. Ancak bunun yerine 'Hayır, Liverpool'a gitmek istiyorum.' diye düşündüm. Klopp'un projesine ikna olmuştum. Klopp'tan ilk telefon aldığım zamanı hala hatırlıyorum.” demişti.


"TV izliyordum. Bir aksiyon filmiydi. Bana, 'Sadio, dinle. Sana Dortmund'da olanları açıklamak istiyorum.' dedi. O sırada beni Dortmund'a transfer etmeyi düşünüyordu ancak nedense bu gerçekleşmedi.”


"Açıklamaya çalıştı ve 'Sorun değil.' dedim. Onu affettim. Sonra 'Şimdi seni Liverpool'da istiyorum.' dedi. Ben de 'Tamam, Dortmund’u geride bırakıp geleceğe odaklanalım.’ dedim.”


"'Liverpool'da büyük bir projemiz var ve senin de bunun bir parçası olmanı istiyorum' dedi. Sonra hangi pozisyonu istediğimi sordu, çünkü Southampton'da sağ tarafta oynadığımı görebiliyordu ve ben de eskiden sağ tarafta oynuyordum. Solu tercih ettiğimi söyledim ve sonra 'Ama solda Coutinho var!' dedi. Ben de boş ver dedim, ben sağda oynarım. Bütün pozisyonlarda kendimi gösterebilirdim."


Ortaya çıkan iddialara rağmen Manchester United’ın Mane’ye karşı henüz somut bir ilgisi yok. Mane, Bayern'e daha geçen yaz katıldı ve Sane ile yaşananların ardından takıma hala dönebilir.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page