Newcastle United Hücum Gücünü Artırmak İstiyor
top of page

Newcastle United Hücum Gücünü Artırmak İstiyor



Eddie Howe, Newcastle’daki devrimini sürdürürken Kanadalı bir forvet için sürpriz bir transfer hamlesi yapabilir.

Sahip oldukları zenginliğe rağmen Newcastle United, transfer döneminde oldukça sessiz kaldı ve şu ana kadar sadece İtalyan orta saha oyuncusu Sandro Tonali'yi kadrosuna kattı.


Newcastle'ın yeni sezon öncesinde kadrosuna bir sol bek katmak istediği bildirilirken; bir kanat oyuncusu için de girişimler devam ediyor.


Fransız yayın organı L'Equipe'e göre, Kanadalı yıldız Jonathan David; Newcastle’ın radarında.


David'in adı yıllardır Liverpool ve Arsenal gibi birçok İngiliz takımıyla anılıyor. Lille ile 2021'de şampiyonluk yaşayan David'in, üst düzey tecrübesi olmasına bazı takımlar için fazla özel bir futbolcu olarak görülebilir. David, sahte forvet ya da dokuz numara olarak da oynayabildiği için çok yönlü bir hücumcu.


Ancak Newcastle; şu anda Callum Wilson, Alexander Isak, Allan Saint-Maximin, Anthony Gordon ve Miguel Almiron gibi oyuncuların da seçenekler arasında olduğu ilgi çekici bir ön hatta sahip.


Eddie Howe'un Kanadalı oyuncunun pres yeteneğini takdir etmesi nedeniyle David'in ön üçlüde ya da gelişmiş bir orta saha pozisyonunda forma giymesi muhtemel.


Tottenham Hotspur'un da David ile ilgilendiği söyleniyor ancak Kuzey Londralıların hücum gücü yüksek olduğu için bu hamle Harry Kane'in geleceğine bağlı gibi görünüyor.


David'e Transfermarkt tarafından 60 milyon € değer biçiliyor.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page