Pickford Manchester United’ın Takibinde
top of page

Pickford Manchester United’ın Takibinde



Manchester United, kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında İngiltere milli takım kalecisi için sürpriz bir hamle yapmaya hazırlanıyor.


Kırmızı Şeytanlar’ın kalecisi David De Gea, son zamanlarda gösterdiği performanslar nedeniyle eleştirilere maruz kalsa da teknik direktör Erik ten Hag, İspanyol eldiveni destekledi. Ta ki yakın zamanda kendisine takımın kaleci rotasyonuyla ilgili bir soru sorulana kadar…


The Times, Hollandalı çalıştırıcıya De Gea'nın Old Trafford'da devam edip etmeyeceğini sorduğunda "Evet devam edecek. Ancak onun her zaman 1 numaram olacağını söylemeyeceğim. Çünkü Manchester United gibi bir kulüpte her pozisyonda rekabet olmalı.” cevabını aldı.


talkSPORT'a göre Jordan Pickford, Ten Hag’ın listesinin zirvesinde yer alıyor.


Everton, sezonun son gününde ligde kalmayı başarırken Pickford, kötü geçen sezonda takımının öne çıkan oyuncularından biri oldu. 29 yaşındaki oyuncu, United’da deneyimli bir lider olabilir.


CBS Sports'tan Ben Jacobs'a göre, Pickford ile ilgilenen tek kulüp United değil. Eğer Everton küme düşmüş olsaydı İngiliz milli kaleci Tottenham’a da gidebilirdi: "Everton düşmüş olsaydı, Jordan Pickford müsait olabilirdi."


Jacobs, 1 Haziran'da FourFourTwo'ya, "Daha yeni bir sözleşme imzaladı ancak Everton küme düşseydi ayrılabileceği konusunda centilmence bir anlaşma da vardı: Takım ligde kaldığına göre, onu transfer etmek daha zor olacak."


GiveMeSport'a göre United, Dean Henderson'ı satmayı planlıyor ve Nottingham Forest da oyuncunun kiralık sözleşmesini kalıcı hale getirmekle ilgileniyor.


Pickford, Transfermarkt tarafından yaklaşık 25 milyon € değerinde.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page