Postecoglou Kane’in Karar Vermesini İstiyor
top of page

Postecoglou Kane’in Karar Vermesini İstiyor



Tottenham, Bayern Münih'in devam eden ilgisi nedeniyle Harry Kane'in geleceği hakkında bir an önce karar vermesini istiyor.


Spurs'ün yıldız forveti, halihazırda iki teklifi reddedilen Bundesliga devinin radarında olmaya devam ediyor.


Kane, sezon öncesi Avustralya turu için Tottenham'ın kadrosuyla seyahat etti ve salı günü Perth'de West Ham United'a 3-2 mağlup olunan maçla sezona başladı. Teknik direktör Ange Postecoglou, oyuncusunun geleceğine dair devam eden bu belirsizliğin kimseye bir faydası olmadığının farkında.


Kamuoyuna açıklamalarda bulunan Postecoglou, durumu kendi açısından değerlendirerek gidişattan rahatsız olduğunu vurguladı:


"Bu konuda rahatsız olduğumu söylemek doğru olur. Ben veya Kane, medya karşısında her çıktığında gelecek ilk sorunun bu olacağını biliyorum. Bence konunun hiçbir tarafı, bunun çok uzun süre devam etmesini istemiyor. Bunun kimse için iyi olduğunu düşünmüyorum. Bunun Harry için iyi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü biz ne kadar önümüze odaklanmak istesek de bu soru yol boyunca kendini tekrar ediyor.”


Ancak Postecoglou, herhangi bir çözüm için tarih belirleme konusunda ihtiyatlı davranıyor:


"Diğer taraftan bu konuya ilişkin bir tarih vermek istemiyorum çünkü bu daha fazla baskı yaratıyor. Gerçek şu ki Harry Kane hala kulübümüzün sözleşmeli bir oyuncusu. Onu böyle görüyorum.”


"Sözleşmesi 12 Ağustos 2024’te bitiyor. Yani bir yılı daha var. Şu anki durumdan rahatsızım ama yine de ona ya da takımdaki herhangi birine baskı yapmak istemiyorum. Derinlerde, hiç kimsenin bunun çok uzun sürmesini istediğini düşünmüyorum.”


Manchester United, şu anda Transfermarkt tarafından 90 milyon € değer biçilen Harry Kane için bir teklif yapmakla ilgili görünüyordu. Buna karşın Tottenham Başkanı Daniel Levy, Premier League’deki rakibinin ilgisi karşısında direndi.


Harry Kane geçen sezon, Spurs'ün tarihindeki en çok gol atan oyuncusu olarak merhum Jimmy Greaves'i geride bıraktı. İngiltere kaptanının, Alan Shearer'ın Premier League rekorunu kırması için 58 gole daha ihtiyacı var.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page