PSG’nin Dev Şampiyonlar Ligi Projesi
top of page

PSG’nin Dev Şampiyonlar Ligi Projesi



Basında yer alan haberlere göre Harry Kane bu yaz nihayet Tottenham'dan ayrılacak ve İngiltere kaptanı için Pais Saint-Germain talip olarak öne çıkıyor.


Le Parisien'e göre Fransız devi, milyarlarca €’luk bir yeniden yapılanma sürecine girerken transfer listesini çoktan hazırladı ve Kane de onları yeni bir döneme taşıyacak ideal forvet olarak görülüyor. Paris merkezli takımın mevcut kadrosunda Kylian Mbappe, Lionel Messi ve Neymar Jr'dan oluşan bir ön hat bulunuyor ancak üçünden ikisinin bu yaz ayrılabileceği düşünülüyor.


Messi'nin sözleşmesi sona ereceği ve eski kulübü Barcelona'ya sansasyonel bir dönüş yapabileceği konuşulurken Mbappe'nin de geçen yaz üç yıllık yeni bir anlaşma imzalamasına rağmen kulüpte mutsuz olduğu söyleniyor. Real Madrid Fransız oyuncuyu kadrosuna katmak için 300 milyon €’dan fazla para harcamaya hazır.


PSG'nin transfer ekibi, Kane'in önderlik edeceği yeni bir dönemi planlarken diğer pozisyonlarda da bir takas gerçekleşecek. İngiltere kaptanının, Spurs'ün son sezonlarda gösterdiği hırs eksikliğinden dolayı hayal kırıklığına uğradığı bildiriliyor. Kupa kazanabileceği bir kulübe katılmak için umutlu olduğu da düşünülüyor. Londralılar, şu anda Premier League’de beşinci sırada yer alıyor ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansları çok az.


Kane'e Paris'te, gelecek sezon Christophe Galtier'in yerine teknik direktörlük koltuğuna oturması için bir numaralı hedef olarak gösterilen eski Tottenham patronu Jose Mourinho da katılabilir. Galtier'in Temmuz 2022'de imzaladığı anlaşmanın bitmesine daha bir yıl var ancak PSG'nin yöneticileri, kulübü bir sonraki aşamaya taşıyacak daha büyük bir isme ihtiyaç olduğuna inanıyor.


Bu sezon Roma'yı Serie A'da üçüncü sıraya taşıyan Mourinho, yarın Avrupa Ligi çeyrek final ikinci ayağında Feyenoord'la karşılaşacak.


Portekizli, birkaç yıllık durgunluğun ardından Roma'yı yeniden rekabetçi bir takım haline getirdi. Şans verilirse elit bir Şampiyonlar Ligi kulübüne dönmekten çok mutlu olacaktır.


Bu yaz Paris’e gitmeyi kabul ederse eski golcüsüyle tekrardan çalışma fırsatı yakalayabilir.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page