Real Madrid Arda Güler’i Transfer Etti
top of page

Real Madrid Arda Güler’i Transfer Etti



Sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın en önemli genç yeteneklerinden olan 18 yaşındaki Arda Güler, transfer söylentileriyle 2023 yaz transfer döneminin en fazla konuşulan oyuncularından biri haline gelmişti.


Ajax, Sevilla, Milan gibi kulüplerin de ciddi tekliflerde bulunduğu Arda Güler; Barcelona ve Real Madrid’i büyük bir transfer yarışına soktu. İki devin yarışını kazanan ise bugün itibarıyla Real Madrid oldu.


Fenerbahçe, Arda Güler’in 20 milyon € + 10 milyon € bonus ile Real Madrid’e transfer olduğunu açıkladı.


Böylelikle Real Madrid, Jude Bellingham’ın ardından orta sahası için bir genç yıldızla daha anlaşmış oldu. Başkent ekibi, Casemiro - Kroos - Modric sonrası dönemdeki orta sahasını da kurmuş oldu.


Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham ve Arda Güler; 23 yaşının altında ve Real Madrid’in gelecek döneminin orta sahadaki isimleri olacak.


Fenerbahçe ve Arda’dan Veda


Arda Güler’i Real Madrid’e yolcu eden Fenerbahçe, genç oyuncusu için bir veda mesajı yayınladı.


Kulüpten yapılan açıklamada, "Türkiye’nin en büyük spor kulübü olan Fenerbahçe’nin Arda’sı, dünya devi Real Madrid’e merhaba diyor. Başarıların, dün ve bugün olduğu gibi yarınlarda da hep gururumuz olacak. Yolun açık, şansın bol olsun." ifadeleri kullanıldı.


18 yaşındaki süper yıldız adayı ise, yıldızını parlatıp Avrupa’nın en yüksek seviyesine transfer olduğu takıma teşekkür etti:


"Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım."


"Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu."


"Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe."





0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page