Real Madrid Bu Yaz Santrafor Transferi Yapabilir
top of page

Real Madrid Bu Yaz Santrafor Transferi Yapabilir



Real Madrid bu yaz transfer döneminde Karim Benzema'nın yerini dolduracak yeni bir forvet arayışında ve nihayet istedikleri isim üzerinde uzlaşmaya varmış görünüyorlar.


2022/23 sezonunun sonunda Real Madrid'den ayrılan Benzema, Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Ittihad'a katılmak üzere Orta Doğu'ya taşındı. 35 yaşında olmasına rağmen halen Ballon d'Or ödülünün sahibi olan Fransız oyuncu, yeni sezona hazırlanan Los Blancos için büyük bir kayıp olacak.


Carlo Ancelotti'nin ekibi, bu yaz Jude Bellingham'ı 100 milyon €’nun üzerinde bedelle kadrosuna kattı. Joselu, Madrid'in hücum opsiyonlarını güçlendirmek için Espanyol'dan kiralık olarak imza atmış olsa da Bernabeu'da hala golcü bir 9 numara yok.


Marco Asensio, Eden Hazard ve Mariano Diaz'ın da takımdan ayrılmasıyla Real Madrid'in hücum bölgesindeki seçenekleri azaldı.


Ancak İspanyol yayın organı Sport'a göre Madrid, bu durumu Inter Milan'dan Arjantinli forvet Lautaro Martinez'i transfer ederek düzeltecek.


Dünya Kupası sahibi oyuncu, geçtiğimiz sezon Inter formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 57 maçta 28 gol attı ve 11 kez de asist yaparak İtalyan ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselmesine yardımcı oldu.


Haberde, Martinez'in yaklaşık 70 milyon € karşılığında alınabileceği ve Inter'in kulüpte yaşanan mali sıkıntılar nedeniyle oyuncu satma baskısı altında olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla 25 yaşındaki oyuncu, Harry Kane ve Victor Osimhen için söylenen rakamlara kıyasla daha uygun bir fiyata alınabilir.


Transfermarkt, Martinez'e 85 milyon € değer biçerek Madrid'in bu transferi gerçekleştirmesi halinde ne kadar iyi bir anlaşma yapabileceğini vurguluyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page