RSS Özet Akışlarımızla Güncel Kalın
top of page

RSS Özet Akışlarımızla Güncel Kalın

Güncelleme tarihi: 11 Nis 2020



RSS haberlerini kullanarak FourFourTwo Türkiye'nin blogundan en son haberleri alabilir, haberlere ya da sizin için en önemli konuları kaçırmadan takip edebilirsiniz .

Çok sayıda yayını çeşitli şekillerde takip edebileceğiniz bu sistem sayesinde (RSS), web tarayıcınızdan veya akıllı telefonunuzdan, anlık olarak en son gelişmeleri takip edebilmenize olanak tanıyan basit bir yoldur. Ayrıca, yayınlarımızı diğer web sitelerinin yayınlarıyla birlikte izlemenizi sağlayan, özel yazılım uygulaması olan Feeder''ı yüklemenizi öneririz. (Bir yazılım parçasıdır)

RSS Yayını Nedir ve Nasıl Bulunur?

FourFourTwo Türkiye olarak web sitemize RSS Akışı'nı ekledik. Ana sayfada, sayfanın alt kısmında turuncu bir simgedir ve bu ikon, RSS özet akışı için bir bağlantı içerir. Tıkladığınızda ve akışımızı takip ettiğinizde, FourFourTwo Türkiye Blog sayfasına yazı eklendiği taktirde sizlere anında bildirim gelecektir.

RSS bağlantısının konumunu gösteren ekran görüntüsü - Turuncu Wifi Sembolü

FourFourTwo Türkiye'nin blogunda çeşitli bilgi türleri (en popüler hikayeler, futbol tarihi, röportajlar) için yayınlar bulunmaktadır.


Sağ üst taraftaki web beslemesi simgesini arayın. Bu, ilgili yayına bağlanır. Özet akışlarını URL'ye göre bulma veya URL'ye / RSS ekleyerek herhangi bir site sayfasının özet akışını bulabilirsiniz. FourFourTwo Türkiye sayfasına bakıyorsanız: https://www.fourfourtwo.com.tr/blog-feed.xml


besleme linkini burada bulabilirsiniz. Feeder eklentisini açtıktan sonra ilgili arama çubuğuna bu URL linkini yapıştırarak sayfamızı bulabilirsiniz.


RSS Akış Kurulumu



Kullanım Şartları


Web beslemelerimizi kullanarak, FourFourTwo Türkiye kullanım şartlarını ve koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page