Salah Liverpool’dan Ayrılıyor Mu?
top of page

Salah Liverpool’dan Ayrılıyor Mu?



Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah, Saudi Pro League'e transfer olmayı kabul etmenin eşiğine geldi.


Orta Doğu'dan gelen raporlara göre Mısırlı yıldız, yakın zamanda N'Golo Kante, Karim Benzema ve eski takım arkadaşı Fabinho gibi isimlerin yanına gitmek için Nuno Espirito Santo’nun takımını Jürgen Klopp’unkiyle değiştirebilir.


Bu yaz hali hazırda 2 önemli oyuncusunu (Fabinho ve Jordan Henderson) Suudi Arabistan’a gönderen Liverpool, Salah ile birlikte en büyük darbeyi alabilir. Mısırlı yıldızın hala formunun zirvesinde olduğu düşünüldüğünde onun transferi Suudi Arabistan futbolunun en büyük hamlesi olarak yorumlanabilir.


Arriyadiyah'a göre Salah, Al-Ittihad'dan gelen mega teklifi ciddi olarak düşünüyor. Transfer döneminde daha önce de Salah ile iletişime geçen ancak o zaman oyuncudan ret cevabı alan Al Ittihad, ligin bir sonraki büyük yıldızı olarak onu kadrosuna katmaya artık daha yakın görünüyor.


Salah'ın menajeri Ramy Abbas Issa, X üzerinden yaptığı açıklamayla herhangi bir transfer anlaşmasını açıkça reddetti ve oyuncunun Orta Doğu'daki geleceğiyle ilgili "Ne Mohamed ne de ben, bunu kimseyle konuşmadık." dedi.


Salah, geçen yaz Liverpool'la üç yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Mısırlı yıldız aylar önce FourFourTwo'ya özel olarak verdiği röportajda geleceğini paraya göre belirlemeyeceğini söylemişti:


“Bu kulüp benim için çok şey ifade ediyor. Burada oynadığım futbolu, her yerden daha çok sevdim. Kulübe her şeyimi verdim. Burası bir aile gibi.”


Bu arada İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio; Liverpool'un, takımdan ayrılma ihtimali olan Salah'ın yerine Juventus'un yıldızı Federico Chiesa'yı transfer edebileceğini öne sürdü.


Transfermarkt, Salah’a 65 milyon € değer biçiyor.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page