Suudi Arabistan Mohamed Salah’ı İstiyor
top of page

Suudi Arabistan Mohamed Salah’ı İstiyor



Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah, Suudi Profesyonel Ligi için bir hedef haline geldi.


Son birkaç yıldır hem Asya Futbol Konfederasyonu hem de Suudi Profesyonel Ligi'nde görev yapan Hafez Al-Medlej'e göre bu durum, Suudi devriminin kariyerlerinin sonundaki oyuncularla sınırlı kalmayıp güçlerinin zirvesinde olanları da kapsaması gerektiğini doğruluyor.


Geçtiğimiz haftalarda Karim Benzema, N'Golo Kante, Ruben Neves ve hatta teknik direktör Steven Gerrard gibi isimler; Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'nun dört büyük kulübü satın alması ve şu anda Avrupa'da oynayan yıldızlara büyük yatırımlar yapmasıyla Orta Doğu'ya taşındı.


Al-Medlej, AS aracılığıyla Koura'ya verdiği demeçte, "Biz sadece başlangıcı yaşıyoruz." dedi. "Transfer edilebilir tüm futbolcular bundan böyle Suudi kulüplerinin hedefinde olacak.”


"İşi bitmiş oyuncuları almıyoruz. Al Hilal, 26 yaşında olan ve Barcelona'nın istediği Ruben Neves ile anlaşacak. Benzema da Real Madrid ile Ballon d'Or ödülünü kazandıktan sonra Al Ittihad'a geldi ve Real Madrid onun yerini doldurmaya çalışıyor.”


"Manchester City'den Bernardo Silva'nın gelmesini umuyoruz. Ayrıca Arap dünyasında ve Avrupa'da çok popüler olan Mohamed Salah'ın transferi için de çalışmalara başlamalıyız. Bence Salah'ın Liverpool'da kırması gereken rekorlar var. Bu yüzden şimdi gelmezse bile gelecekte geleceğini umuyorum."


Salah, geçen yıl Liverpool'la yeni bir anlaşma imzalayarak geleceğini Kırmızılar’a bağladı ancak kulübün Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması bazılarının bu bağlılığı sorgulamasına neden oldu. Son aylarda Salah'ın Anfield'dan ayrılabileceğine dair söylentiler dolaşmaya başladı.


Mart ayında Fransız FootMercato gazetesi, Mısırlı yıldızın gözünü La Liga'ya diktiğini iddia etti. Salah'ın sözleşmesinin bitmesine iki yıl daha var.


Transfermarkt 31 yaşındaki oyuncuya 65 milyon € değer biçiyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
BEYAZ-01_edited.png
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
visa-mastercard-logo.jpg

Copyright © 2020 Lobby Lobos Reklam Her hakkı saklıdır. FourFourTwo.com'da yer alan hiçbir içerik,

FourFourTwo.com'un yazılı onayı olmaksızın yayınlanamaz, yeniden yazılamaz ve bu içeriklerin dağıtımı yapılamaz.

bottom of page