Ten Hag Yeni Forvetini Bekliyor
top of page

Ten Hag Yeni Forvetini Bekliyor



Erik ten Hag, kulübünün Kylian Mbappe’yi transfer edeceği söylentilerine yanıt vererek Manchester United’ın forvet transferinde aşama kaydettiği konusunda ipucu verdi.


PSG'nin onu satışa çıkarmasından sonra bu yaz Kylian Mbappe'yi transfer etmekle ilgilenen birçok kulüp var. Manchester United’ın da onların arasında olduğuna inanılıyor. Bununla birlikte Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, kulübünü Kylian Mbappe ile ilişkilendiren iddiaları reddederek “Diğer kulüplerde sözleşmesi olan oyunculardan asla söz etmiyoruz.” dedi.


Öte yandan Hollandalı teknik direktör, Manchester United'ın Inter’den Andre Onana'yı nihayet kadrosuna katmasının ardından yeni bir forvet arayışında ilerleme kaydedildiğini öne sürdü.


Erik ten Hag, bu konuyla ilgili gelen soruyu, "İlerleme kaydediyoruz. Ancak bu işlerin nasıl olduğunu bilirsiniz. Transfer bittiğinde doğrudan açıklayacağız.” diye yanıtladı.


"Söyleyebileceğim tek şey, bunu yapmak için elimizden gelen her şeyi yaptığımız. Bana kalsa mümkün olan en kısa sürede bu durumu halletmeliyiz. Ne kadar erken o kadar iyi. Çünkü onu takıma ve oyun tarzına entegre etmeliyiz."


"İdeal bir durumda, yeni forvetimiz zaten burada olurdu. Ancak bir teknik direktör olarak her zaman ideal durumlara sahip olamazsınız ve durumla başa çıkmak zorundasınız.”


Danimarkalı forvet Rasmus Hojlund, son haftalarda yoğun bir şekilde Manchester United ile bağlantılı olsa da Atalanta'nın istediği yaklaşık 95 milyon €’luk bonservis bedelinin Manchester United için çok yüksek olduğuna inanılıyor. Müzakereler şu anda devam ediyor ve 20 yaşındaki oyuncu için önümüzdeki haftalarda bir karar çıkması bekleniyor.


Transfermarkt, Hojlund'a 45 milyon € değer biçiyor.


Manchester United şu anda ABD'de bir sezon öncesi turunda ve Erik ten Hag, son hazırlık maçında Jadon Sancho’yu 9 numara pozisyonunda başlattı. Takımın tek orijinal forveti Anthony Martial şu anda sakatlığından kurtulmaya çalışıyor.


Erik ten Hag, Fransız oyuncunun 2023/24 sezonunda kadroda olmasını açıkça istese de bütün bir sezon ona güvenemeyeceğini biliyor:


"Kadronuzda bir oyuncu olduğunda, onun müsait olmasını beklemelisiniz. Oyuncular sorumluluk almalı. Aksi takdirde durumla ben ilgilenmek zorundayım. Anthony Martial harika bir futbolcu. Gol atmamıza yardım edecek. Baskı ve kombinasyonlar gibi başka alanlar da var. O harika bir oyuncu. Umarız formdadır ve formda kalır."

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page