Ten Hag Şampiyonluğu Düşünmüyor
top of page

Ten Hag Şampiyonluğu Düşünmüyor



Manchester derbisinde United, Old Trafford'da City'yi 2-1 mağlup ederek Premier League puan tablosunda üçüncü sıraya yükseldi.


Manchester United Menajeri Erik ten Hag, takımının Manchester City karşısında aldığı galibiyetin ardından Premier League’de şampiyon olabileceklerini düşünmediğini söyledi.


Ten Hag'ın ekibi, Ekim ayında deplasmanda City'ye 6-3'lük mağlup oldukları maçtan bu yana oynadıkları 19 karşılaşmanın 16'sını kazandı ve şu anda son şampiyonun sadece bir puan gerisindeler.


Erik ten Hag, şampiyonluğu düşünüp düşünmedikleri sorulduğunda, "Taraftarlar hayal kurabilir ama biz bunu yapamayız. Ayaklarımızı yere basmalı ve gerçeği kabul ederek oyunumuzu nasıl geliştirebileceğimiz hakkında düşünmeliyiz." cevabını verdi.



Ten Hag, "Sıklıkla takımlardan, gelişen taktiklerden bahsediyoruz ancak bir menajerin asıl işlerinden biri takımı mental olarak da ileriye taşımaktır.” diye konuştu.


Hollandalı çalıştırıcı şu sözlerle açıklamalarını sonlandırdı:


"Sahada, oyunun bir anda değişebileceğini bilen oyuncularımız var. Bu tür durumlarla birkaç ay öncesine göre çok daha iyi başa çıkabiliyoruz."

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page