Tottenham, Alessandro Bastoni’yi Kadrosuna Katabilir
top of page

Tottenham, Alessandro Bastoni’yi Kadrosuna Katabilir



Tottenham’ın Alessandro Bastoni’ye olan ilgisi yeniden alevlendi ve sıkı bir pazarlık sonrasında oyuncuyu renklerine bağlayabilir.


Spurs’un yaz transfer döneminde Interli defans oyuncusunu transfer etmek için istekli olduğu ve Antonio Conte’nin arka üçlüsünün sol tarafında yaşadığı problemi Bastoni ile çözmek istediği biliniyordu.


Conte, Ben Davies ve Clement Lenglet ile beraber o bölgede başarı sağlamaya çalıştı ancak yine de Bastoni o nokta için ideal aday gibi gözüküyor. Inter daha önce 23 yaşındaki oyuncu için büyük bir ücret talep ediyordu.


Tottenham, Bastoni için talep edilen fiyatı ödemenin tek yolunu, gözden çıkardığı sağ bek Emerson Royal’i takasta kullanmak olarak bulmuş olabilir.


Royal, takıma 2021 yazında Barcelona’dan katıldı. Brezilyalı oyuncu o alandaki kalite eksikliğinden dolayı, birçok Spurs taraftarı tarafından zayıf bir halka olarak görüyor.


Emerson’un maaş yükünden kurtulmak ve ihtiyaç duyulan bir stoper için sadece 13 milyon sterlin ödemek, Conte için bir taşla iki kuş vurma şansı olabilir.


Tottenham’ın ara transfer döneminde kullanabileceği 30 milyon £’i olduğu bildiriliyor. Royal’i takımdan gönderip, Bastoni’yi getirmek her yönden harika bir iş olabilir.


Bastoni’nin, piyasa değeri 55 milyon € olarak tahmin ediliyor.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page